Gyerek

3 + 1 iskolatáska

Még húzzuk, húzzuk a nyár legvégét, de hamarosan könyörtelenül elérünk szeptember elsejéhez és ezzel az iskola-, óvoda-, bölcsődekezdéshez. Most az iskolások szüleinek mutatunk pár vidám hátizsákot!
2012. Augusztus 23.

Kismajom a táskán

Gondolom, csak az elsősöket lehet még „megvesztegetni” egy ilyen majmocskás táskával, kicsit később ez már menthetetlenül cikinek számít. Sajnos a mérete sem biztos, hogy megfelelő a sok cipelnivalóhoz, de hátha az első évre még elég, mindenesetre nagyon helyes darab, ez elmondható róla.

Lányoknak sok virág

A Budmil régi, megbízható márka a piacon. A kislányokat biztosan levehetjük a lábukról egy lilás vagy rózsaszínes kisvirágos táskával. Színben passzoló tornazsákot is választhatunk hozzá.

Vidám sportos, fiúknak

Ezt a táskamárkát – Schneiders Walker – egy fórumban találtam, ahol nagyon dicsérték, és pár darabjába én is beleszerettem. Ha divatról, kiegészítőkről van szó, a fiúk általában háttérbe szorulnak. A gyerekruhaosztályokon is 85 százalék lányruha, 15 százalék fiúruha. Igazságtalanság!Ezt a két vidám színű, praktikus jószágot kimondottan a fiúknak ajánlom. Semmi cicoma, semmi bonyolult, csak két karakán táska!

Még több virág

Sajnos ez a márka itthon nem szerezhető be, viszont csodálatos dizájnja van. Persze tudom, árban is a „jó, hogy lehet kapni” kategóriába tartozik, és tudom, a pántja is túl vékonyka, de azért egy kicsit gyönyörködni ér!