Gyerek

Alyssa Milano adományt kért, ám ez sokaknak nem tetszik

Alyssa Milano a Bűbájos boszorkák sztárja adományt kért rajongóitól, ami többeket kiborított.
2024. Január 31.
Alyssa Milano
Kép: Arnold Jerocki/Getty Images

Alyssa Milano fia baseball csapata számára adománygyűjtést indított közösségi oldalán, ám ezért sokan támadták. Azt kérte követőitől, hogy segítenek összegyűjteni a pénzt 12 éves fia, Milo baseballcsapatának kirándulására. Reméljük, hogy adakozni fogsz, hogy csapatunk versenyképes maradjon. Adományodat az utazási költségekre, az egyenruhákra és a családok tagdíjára fordítjuk” – olvasható az üzenetében, amely szerint a csapat 10 000 dollárt szeretne összegyűjteni.

Ám sokan nem egy édesanya akcióját látták a kérés mögött, hanem egy jómódú sztár pénzgyűjtését. Kifogásolták, hogy ahelyett, hogy pénzt kérne, finanszírozza ő a programot. Milano azonban megvédte magát.

– Több lap is arra volt kíváncsi, hogy anyagilag támogattam-e a fiam baseballcsapatát – írja az X-en. Fizettem az egész csapat és az edzők egyenruháját, születésnapi partikat rendeztem és szponzoráltam minden olyan gyereket, aki nem engedheti meg magának a havi tagdíjat. A gyerekek maguk is gyűjtenek adományokat – autómosással, moziestekkel és más szórakoztató dolgokkal. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtésünkhöz. Megkönnyítették a dolgát ezeknek a fiúknak és a családjaiknak is.

(usmagazine.com)