Gyerek

Bruce Willis felesége megosztotta, hogyan gondoskodik kislányuk az édesapjáról

A kilencéves Evelyn igyekszik tájékozott lenni édesapja állapotával kapcsolatban, hogy segíthessen neki.
2023. Május 23.
Emma Heming Willis és Bruce Willis
Emma Heming Willis és Bruce Willis (Fotó: VCG/Contributor/Getty Images)

Az év elején írt arról Bruce Willis családja, hogy a színészt frontemporális demenciával diagnosztizálták. Willis rengeteg támogatást és szeretetet kap a családjától, és felesége, Emma Heming Willis most arról beszélt, hogy kisebbik lányuk, Evelyn hogyan gondoskodik édesapjáról.

„El kell mesélnem nektek egy történetet, és megpróbálom sírás nélkül elmondani. Mert amikor Evelyn elmondta nekem, patakokban folytak a könnyeim” – kezdi Heming Willis Instagramon megosztott videójában. Ezután elmondja, hogy lánya „érdekes tényeket keresett a demenciáról” a szabadidejében az iskolában, és megtudta, hogy a demenciában szenvedők „súlyosan kiszáradhatnak”.

„Ő valóban az apja lánya, mert mindketten szeretik a véletlenszerű érdekességeket. Ezért azt mondtam neki: »Evelyn, mindig gondoskodni fogunk arról, hogy apának legyen egy palack víz a keze ügyében. Köszönöm, hogy ezt elmondtad nekem. A legszeretettelibb és legegyüttérzőbb dolog, amit tehetsz, az az, hogy kíváncsi vagy és tájékozódsz az édesapád betegségéről«” – mondta el a kislány édesanyja.

 

A videóhoz a színész 31 éves lánya, Scout LaRue Willis is hozzászólt, és azt írta, hogy az ő könnyei is patakokban folytak ettől a történettől.

A házaspárnak Evelyn mellett van egy 11 éves lányuk is, Mabel, a színésznek pedig három közös lánya van Demi Moore színésznővel: Scout nővére a 34 éves Rumer, és húga a 29 éves Tallulah. Nemrégiben pedig bővült is a család: ahogy arról a Gyerekszoba.hu is beszámolt, április végén megszületett Rumer első gyermeke, így Bruce Willis és Demi Moore nagyszülők lettek.