Gyerek

Csodaszép fiatal nő lett Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya

Lily-Rose Depp nem csak híres szüleinek köszönheti az ismertségét, a karrierje felfelé ível.
2022. Június 06.
Kép:  Jon Kopaloff / Getty Images

Johnny Depp kapcsán mostanában Amber Hearddel közös pere kapcsán olvasni, de utazzunk vissza egy kicsit az időben, oda, amikor még Vanessa Paradis férje volt.

1999. május 27-én született meg a lányuk, Lily-Rose Depp, aki azóta már 23 éves. Párizsban született, és mivel édesapja amerikai, édesanyja pedig francia, ő maga kettős állampolgár és mindkét nyelven folyékonyan beszél. Mint az alábbi kép is mutatja, már egészen kicsi korában magával ragadta a divat és a magassarkú cipők világa.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLily-Rose Depp (@lilyrose_depp) által megosztott bejegyzés

Szülei sosem terelgették a reflektorfény felé, ám ő mégis ezt választotta, a tanulmányait is félbehagyta, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson. Első filmje az Agyar (Tusk) volt, amiben az apja is szerepelt. Akkoriban feltűnt az ír rapper, Rejjie Snow All Around the World című klipjében is.

Egyébként van egy öccse Jack John Christopher Depp, aki nővérével és szüleivel ellentétben, ha csak teheti, kerüli a rivaldafényt. Ez egy 2013-ban készült kép a testvérekről és Johny Deppről:

Csodaszép fiatal nő lett Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya

Kép: Jun Sato / Getty Images

Lily-Rose karrierje nem csak a színészetben, de a modellkedésben is felfelé ívelt, ő például a Chanel arca, így néz ki a legújabb kampányban:

A bejegyzés megtekintése az InstagramonLily-Rose Depp (@lilyrose_depp) által megosztott bejegyzés