Gyerek

Ritkán látott gyerekkori képeken a 47 éves Szandi

Hihetetlen, de igaz, hogy Szandi tehetségét több mint 35 évvel ezelőtt fedezték fel, így kislányként robbant be a neve a köztudatba.
2023. Szeptember 05.
Szandi

Mindössze 12 éves volt, amikor a nővére, Viki egy karácsonyi koncerten megszólította Fenyő Miklóst a messzi 1988-ban, és arra kérte, hallgassa meg, milyen csodásan énekel a húga.

A sztársággal és a szerelemmel is fiatalon találkozott

Vikiből bizony nem a testvéri elfogultság beszélt, így innentől kezdve felgyorsultak az események: már a következő évben megjelent Szandi első lemeze Kicsi lány címmel, ami néhány hét alatt több mint 270 ezer példányban fogyott el belőle. Ennek köszönhetően Szandi lett minden idők legfiatalabb magyar platinalemezes előadója.

De nem a hatalmas siker volt az egyetlen pozitív dolog Szandi életében, ami szemtelenül fiatal korában talált rá: mindössze 16 éves volt, amikor megismerte élete nagy szerelmét, a nála 16 évvel idősebb Bogdán Csabát. A szokványosnak nem nevezhető korkülönbség miatt Szandi apukája kezdetben nem nézte jó szemmel a kapcsolatukat, de az idő végül őket igazolta. Szerelmük azóta is töretlen és igazán gyümölcsöző: a párnak három gyereke született, és a munkában is nagyon jól kiegészítik egymást.

Szandit tehát kiskamasz kora óta láthatjuk a tévéképernyőn, az újságok címlapján és a színpadon, azt azonban, hogy milyen volt babaként, eddig a fantáziánkra bízta. Ezeken az édes családi fotókon most azt is megnézheted, hogy mutatott, amikor mindössze 2 éves volt – vagyis mindössze 10 év választotta el attól, hogy igazi sztár legyen!

5 fotó megtekintése

Ritkán látott gyerekkori képeken a 47 éves Szandi

Fotó megosztása:

Nyitókép: Fotocentral.hu – RTL Klub / Sajtóklub