Gyerek

Egy szuper ötlet, hogy egyszerűbb legyen a reggeli készülődés

Egy édesanya osztott meg egy remek ötletet, amivel megkönnyíti az öltözködést az iskolás reggeleken.
2023. Október 08.
(Kép forrása: @razzi_boo/TikTok)

Több, mint 7,5 millió megtekintésnél jár egy @razzi_boo néven regisztrált édesanya videója TikTok-on, aki egy szuper trükköt osztott meg, amivel megkönnyíti lányának a készülődést az iskolás reggeleken.

Az édesanya valójában egy rendszerezési ötletet osztott meg: egy fiókos, műanyag tároló fiókjaira ragasztott feliratokat a napoknak megfelelően, és ezekbe kerülnek minden napra összekészítve a lánya ruhái. Egy külön kis műanyag tárolóban pedig megtalálhatja hozzá az ékszereket, hajbavalókat, kiegészítőket.

@razzi_boo Replying to @Skye and Shaq🤍 This outfit storage organizer is gonna help save so much time in the mornings #diy #storage #momhack #kidsclothes #backtoschool ♬ Deli - Ice Spice

 

Hasonlóan jó ötletet osztott meg egy @chanandmari néven regisztrált édesanya is videóban, aki a műanyag tároló helyett egy szekrénybe akasztható, rekeszes tárolóba rendezi el lánya ruháit. Náluk még fotók is készültek kislánya gyakran választott hajviseleteiről, így még azt is betervezik előre, hogy mikor milyen frizurát csinálnak a reggeli készülődés során.

@chanandmari 🤯Life Changing!!! It’s mentally draining having to think about my daughter’s outfits & hairstyles daily, THIS has made my mornings so much smoother! #momhack #momsoftiktok #tiktokmoms #momlife #organization #schoolhack #backtoschool #clothesorganization #kidsorganization #organizedmom #momorganizationtips #parents #sahm #family #motherhood ♬ un x100to - Grupo Frontera & Bad Bunny

 

Nemrégiben megosztottunk egy szintén ötletes tippet a reggeli készülődéshez egy édesanyától, aki egy órát alakított át – ezt itt tudod megnézni.