Gyerek

Együtt kezdték az életüket a koraszülött osztályon, kérdés sem volt, hogy együtt mennek a végzősök báljára

Annak ellenére, hogy több mint 300 kilométerre laknak egymástól, a két tinédzser együtt ment el a végzősök báljára.
2023. Június 19.
Barátság
Kép: pillanatkép // Good Morning America

Tatum Kelly és Leighton Long akkor “találkoztak” először, amikor 2005-ben szomszédok voltak egy amerikai koraszülött intenzív osztályon. Leighton 28. hétre, míg Tatum a 24. hétre született. Szüleik összebarátkoztak a kórházban és azóta is tartják a kapcsolatot.

Közeli barátok vagyunk – mondta Leighton a Good Morning America-nak. – Az általános iskola alatt körülbelül havonta egyszer találkoztunk, félúton a lakóhelyeink között, hogy lógjunk egy kicsit – mesélte Tatum a lapnak.

Amikor egy családban koraszülött lesz egy baba, akkor az nagy megpróbáltatással, folyamatos aggodalommal jár. Meghatározó élmény, ha ilyenkor számíthatunk valakire, aki megérti min megyünk keresztül, így azok a barátságok, amelyek aggódó szülők között alakulnak ki egy koraszülött intenzív osztályon,  miközben a kisbabáikért aggódnak, egy éltre fontosak maradhatnak. Így történt Leighton és Tatum szüleivel is.

A gyerekek így, ha nem is egy városban nőttek fel, de közel maradtak egymáshoz. Olyannyira, hogy Tatum Leightont hívta el partnerének a végzősök báljára, ami olyasmi, mint nálunk a szalagavató. Leighton boldogan mondott igen, így együtt ünnepelték a középiskola végét.

forrás: Good Morning America