Gyerek

Így énekeltek az orvosok, a műtétből felébredő kamasznak

Az orvosokból és ápolókból álló alkalmi kórus olyan előadást tartott, amit már milliók imádnak a neten. Neked is látnod kell!
2023. Május 26.
Éneklő orvosok

Emlékeztek még arra, amikor a Debreceni Egyetem medikus kórusát vezényelt a totyogó magyar kislány? Jelentjük, újabb nagyon aranyos videót találtunk! Már három millióan lájkolták azt a TikTok videót, amin négy orvos és ápoló a gyerekosztály betegeinek énekel. A tehetséges kórustagok a felvételen egy kamasznak adták elő a ToyStory mesékből ismert: You’ve Got a Friend in Me című dalt. De azért a folyosóról még további betegek hallgatták kíváncsian az előadást!

“Miért nincs több ilyen pozitív videó a neten?!” – kérdezte az egyik lelkes kommentelő a videó alatt. “Ha erre ébrednék fel a műtét után, tutira venném, hogy hallucinálok!”- viccelődött egy másik hozzászóló. 

Azt már egy nővér kommentelő írta le a felvételhez, hogy nagy szükség van az ilyen, és ehhez hasonló elkötelezett és kedves egészségügyi dolgozókra. “Sok gyermekkel ugyanis, még a műtét előtt/után sem tudnak bent lenni a szülők, mivel dolgozniuk kell. Ezek a gesztusok pedig erősítik a gyerekeket függetlenül attól, hogy hány évesek”– írta.