Gyerek

Gyermeke nem született, de a tanításban kiteljesedett Csomor Csilla

Csomor Csilla színésznő „gyermekei” a tanítványai lettek.
2024. Január 20.
Csomor Csilla
Fotó: fotocentral

A legtöbben a Barátok közt című tévésorozatból ismerik Csomor Csilla színésznőt, aki azonban egy ponton arra kényszerült, hogy második hivatását befejezze, és az elsőben keresse a megélhetési lehetőséget.
Művészeti tanárként helyezkedett el egy gimnáziumban, ahol ma már főállásban oktat. Mint azt a Blikknek elmesélte, beleszeretett ebbe a munkába, bár a színészetet sem szeretné feladni.
Ami a magánéletet illeti, évekkel ezelőtt letett arról, hogy saját gyermeke szülessen, de – mint írja a lap – úgy érzi, a tanítással egy kicsit az anyaságot is átélheti. “Maximalista vagyok, és csak úgy vállaltam volna gyereket, ha van egy társ mellettem, akivel egy családot alkotunk. Aztán eljött az az idő, amikor ezt a vágyam végleg elengedtem, hiszen egy gyereket fel is kell nevelni, az idő pedig nem áll meg. Valahogy úgy érzem, a jóisten nem adta meg ugyan az anyaságot, mégis lett száztíz gyerekem. Látom, ahogyan fejlődnek, kiteljesednek, mindemellett pedig elképesztően frissen tartanak szellemileg. Rengeteget tanulok én is tőlük.
Mint Csomor Csilla hozzátette, szeretne félig visszatérni a színpadra, de a tanítást akkor sem fogja teljesen elhagyni.