Gyerek

Hétvégi családi programajánló – augusztus 26-27.

Hoztunk néhány programtippet augusztus utolsó hétvégéjére, művészeti és családi fesztiválokkal, esti túrával és szabadtéri gyerek-elődásokkal.
2023. Augusztus 25.
család
(Kép forrása: Getty Images)

Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

(Kép forrása: Klebelsberg Kultúrkúria/Facebook)

(Kép forrása: Klebelsberg Kultúrkúria/Facebook)

Fesztiválfutás, koncertek, színházi előadások, bábműsor, óriásbábos utcaszínház, de még fizika show és teleszkópos csillagfigyelés is szerepel a programok között az idei XV. Pesthidegkúti Művészeti Fesztiválon!

Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria, augusztus 23-27., vannak ingyenes programok, és vannak olyan programok, amire jegyet kell váltani (jegyárak az esemény oldalán)

 

Te!Feszt 2023. – Terézvárosi fesztivál a Podmaniczkyn!

Az idei Terézvárosi fesztiválon is színházi programokkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal, gasztronegyeddel és sok mással várják az érdeklődőket. A gyerekeknek szóló előadások között lesz interaktív népmese, bábelőadás, vásári bábjáték és koncertek is.

Budapest, Podmaniczky utca, augusztus 25-27., a részvétel ingyenes

 

Szamárfül Családi Fesztivál 2023

(Kép forrása: Szamárfül Családi Fesztivál/Facebook)

(Kép forrása: Szamárfül Családi Fesztivál/Facebook)

Az idei Szamárfül Családi Fesztiválon is számtalan szórakozási lehetőség várja a kicsiket és a nagyokat – lesz többek között mesekert, bábszínház, vívás, robotika, játszóház, diamese, sakk, jóga, rajzverseny, és persze számos koncert és előadás!

Pécs, Zsolnay Negyed, augusztus 25-27., a részvétel ingyenes

 

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva

Idén is megrendezik a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivált, aminek keretében számos programot rendeznek a város több pontján. Szombaton és vasárnap is részt vehettek több gyerekprogramon is, köztük bábelőadásokon a Báb udvarban, kreatív kézműves foglalkozásokon, Activity társas partin, mesedélutánon, koncerten és előadáson is. A programok között van ingyenes, és van olyan is, amire jegyet kell váltani, illetve ami ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ezekről részletes információt az esemény oldalán találtok!

Szentendre, több helyszín, augusztus 25-27., vannak ingyenes programok, és vannak olyan programok, amire jegyet kell váltani (jegyárak az esemény oldalán)

 

Pepe és a Hanta Banda: TÁNC A HÁROM TÖLGY ALATT

(Kép forrása: margitszigetiszinhaz.hu)

(Kép forrása: margitszigetiszinhaz.hu)

Interaktív gyerekelőadást nézhettek meg a Hanta Banda jóvoltából szombaton a Margit-szigeten, Pepe manóval. Az előadásra három éves kortól várják a kicsiket.

Budapest, Margitszigeti Színház, Interaktiv meseszínpad, augusztus 26. 10:30, a részvétel ingyenes

 

Angyalfolki Utcabál

Színes vásári forgatag, kézműves programok, gyermek és sportprogramok, vidámpark és koncertek, gyerekelőadások, sportprogramok, vándorjátszótér és társasjátékok is várják az érdeklődőket az idei Angyalfolki Utcabálon a hét utolsó napján.

Budapest, 13. kerület, Dagály utca, augusztus 27. 10:00 órától

 

Esti vártúra Szigligeten holdfényben

(Kép forrása: Tourinform Badacsony/Facebook)

(Kép forrása: Tourinform Badacsony/Facebook)

Kora esti várnéző túrán vehettek részt Szigligeten, a kivilágított várnál szombat este. A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, amiről az esemény oldalán találtok információt!

Szigliget, Tourinform Információs Pont, augusztus 26. 18:00 órától, a részvétel 6 éves korig ingyenes, idősebb gyerekeknek és felnőtteknek jegyet kell váltani (jegyárak az esemény oldalán)