Gyerek

Horgász mentette ki a vízből a kisfiút – hátborzongató videó

Rémisztő videót tett fel a videómegosztóra egy felhasználó. Egy kisfiú hánykolódik a tengeren egyedül, pánikba esve. Nagy szerencséje, hogy épp arra ment csónakjával egy férfi.
2022. Október 12.
kisfiú hánykolódik a tengeren
Fotó: Getty

Túl sokat nem lehet tudni arról a horgászról, aki kimentette a hatéves fiút a tengerből egy TikTok-videó tanúsága szerint. Az viszont nagyon valószínű, hogy ha nem járt volna arra a csónakjával, a kisgyerek már nem élne, hiszen messzire sodródott a parttól. Szerencsére volt rajta mentőmellény, de ebből a felvételből is látszik, hogy az csupán arra képes, hogy a felszínen tartson valakit, de arra nem, hogy életben is tartsa. Hiszen hiába marad valaki a felszínen, ha órákig hánykolódik a tengeren, már annyira elveszíti az erejét, hogy nem tud a partra úszni, de meg is fagyhat. Úgyhogy a fiúnak nagy szerencséje volt. Az is látszik a felvételen, hogy megmentője végig megőrzi a lélekjelenlétét, és határozott hangon, kérdéseket feltéve igyekszik megnyugtatni az eleinte halálra rémült gyereket.

@purepositivenews "Not all Heroes wear capes", this man was fishing and he heard a boy scream, he saved this young boy and brought him back to shore. This man potentially saved this boys life!! Show some love and respect to this guy man❤️❤️❤️ if anyone can find this mans socials please drop it in the comments🙌 #savelives #hero #lifesaver #kind #positivevibes #positivity #positive #Love #lucky #love #❤️  #respect #👑 ♬ original sound - Pure positive news

A kommentelők felteszik azt a kérdést is, hogy hol voltak a felnőttek, akiknek vigyázniuk kellett volna rá, miért nem figyeltek jobban, hogyan kerülhetett olyan messze a parttól. A lényeg persze az, hogy megmenekült.