Gyerek

Így megnőtt a testvérpár, akik széttrollkodták apjuk interjúját a tévében

Emlékszel a BBC szakértőjének kínos pillanataira, amikor gyerekei belegyalogoltak az élő interjújába?
2023. Március 23.
férfi interjút ad
Marion épp berobban a szobába (Fotó: Youtube)

Hatalmasat futott hat évvel ezelőtt egy interjú a BBC-n Robert E. Kelly politikai elemzővel, de nem azért, amit a szakértő mondott, hanem azért, mert az élő interjú egy pontján – amit az elemző az otthonából online adott – családja kisebbik tagjai úgy döntöttek, meglátogatják édesapjukat.

Íme:

Előbb az akkor 4 éves Marion jött be a szobába, miközben apja a dél-koreai belpolitikai helyzetről beszélt a tévénézőknek, majd a pár hónapos kisfia, James is a nővére után gurult. Az apa, úgy is, mint a Pusan Egyetem politológia professzora kétségbeesetten próbálta kitolni a képből a gyerekeket, majd megérkezett az anyjuk is, aki szintén próbálta visszarángatni a gyerekeket a kamera látószögén kívülre.

Most, az esemény hatodik évfordulójára Kelly professzor, magát BBC-apának nevezve új képeket osztott meg a családjáról.

„Az emberek gyakran kérdezik tőlem és a feleségemtől, milyen volt hirtelen híressé válni. Leginkább szórakoztató volt, és néha furcsa is” – osztotta meg Kelly egy saját írásában, amelyet egy évvel a 2017-es interjú után tettek közzé.

„A munkám nagy részét az otthoni irodámból végzem, beleértve a legtöbb tévés szereplésemet is. A legtöbb megjegyzést olyan szülőktől kaptuk, akiknek volt már hasonló élményük, például bezárkóztak a fürdőszobába, hogy a gyerekeik ne szakíthassák meg a rádiós interjújukat.” (VIA)