Gyerek

Képrejtvény: Hol bújt el a szökevény hörcsög?

Egy kamasz kupis szobájában gyakran botlik az ember oda nem illő dolgokba, de itt valami tényleg kilóg a sorból! Észreveszed?
2024. Február 26.
Kamasz szoba

Ebben a családban nem telt zökkenőmentesen a hétvége… A legkisebb gyerek szobájából kereket oldott a hörcsög, és minden jel szerint a nagytesó birodalámban talált menedéket. Hol bújt el a szökevény rágcsáló?

Találd meg a hörcsögöt!

Nézd meg jól a képet: ha neked is elég néhány másodperc arra, hogy felfedezd, hova fészkelte be magát a kisállat, akkor vállon is veregetheted magad, mert az azt jelenti, hogy szuper megfigyelő vagy!

Képrejtvény: Hol bújt el a szökevény hörcsög?

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld az elkóborolt hörcsögöt, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben a rejtekét, ne gyötörd magad tovább, segítünk! Az alábbi képen jól láthatóan bekarikáztuk a szökevényt!

Képrejtvény: Hol bújt el a szökevény hörcsög?

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a fotelen lévő párnák és puha takaró közé fészkelte be magát, és a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez, ez azt jelenti, hogy nagyon gyors az észjárásod és remek megfigyelő vagy!

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, hol kellett volna keresned a hörcsögöt: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!