Gyerek

Készíts téli-ünnepi ablakdekorációt krétafilccel

Mutatós ablakdekoráció, amihez csak egy filcre és egy jó sablonra lesz szükséged.
2023. December 21.
karácsonyi ablakdekoráció
(Kép forrása: Getty Images)

Nagyon látványos téli-ünnepi ablakdekorációt készíthettek krétafilccel, akár a nagyobb gyerekekkel együtt. A fehér filc a havas táj érzetét kelti, de különböző színekkel is feldobhatjátok az alkotást, egy fényfüzérrel pedig tényleg nagyon különleges lehet a dekoráció.

Nagyon sok papírboltban és hobbyboltban tudtok krétafilcet vásárolni, aminek a nagy előnye, hogy vizes ruhával, papírtörlővel le tudjátok törölni az üvegről. A rajzokat készíthetitek szabad kézzel, de ha szükség van rá, nyomtassatok hozzá egy sablont. Ezt ragasszátok fel az üvegre kívülről, amíg készül az alkotás.

A böngészőben keresgélve számtalan videót és képet találhattok inspirációnak – ezek közül szemezgettünk mi is néhányat.

Mint például ez a házikós változat:

Egy függődíszes és bordűrös ablak:

@essar_aitch Fair play this is such a quick, easy but expensive way to add decorations that don’t take up any storage space in the shed!! ….shall I attack our GLASS STAIRCASE??????!!!!! 😆 #essaraitch #poscapens #windowdecorations #poscapensart #windowart #christmaswindows #christmaswindowart #chalkpens #chalkpenart ♬ Christmas Jingle Bells - neozilla

Vagy egy színes égősort mintázó:

Itt pedig hópelyhes, téli manós, ajándékcsomagos, állatos és fenyőfás ötletek:

Kell még néhány dekorációs tipp karácsonyra? Ebben a cikkben mutattunk nektek egy szuper girland-díszt, ami most nagyon népszerű a közösségi médiában – és amihez egy teleszkópos zuhanyfüggönyrúdra lesz szükségetek, itt só-liszt gyurma díszeket, itt pedig néhány természetes anyagból készült karácsonyfadíszt.

(Videók: TikTok, Képek: Pinterest)