Gyerek

Letartóztatták az apát, aki részegen tett piercinget a fia fülébe

Egy arkansasi apa megsértette a kiskorú testművészetére vonatkozó állami törvényt, miután fia fülbelövéssel jelent meg az iskolában.
2023. Május 10.
Apát rendőrök letartóztatnak

Jeremey Sherlandot, az arkansasi Tontitown lakosát a múlt héten tartóztatták le, a rendőrök érkezését a férfi fia élőben közvetítette a TikTokon.

A hatóság azért ment a férfiért, mert tudomásukra jutott, hogy a fiatalkorú fia piercinget kapott a bal fülébe. Kiderült, hogy a gyerek középiskolájának iskolarendőre értesítette a rendőrséget – írja a Yahoo ausztrál kiadása

„A fiatalkorú fiú azt állította, hogy az apja részegen tett piercinget a fülébe” – állítja közleményében a tonitowni rendőrség. A járőrök először megpróbálták kihallgatni a fiút, ám apja ezt nem engedte, így a Washington Megyei Ügyészség jóváhagyásával letartóztatták az apát, mondván, megsértette az arkansasi közegészségügyi törvényt, emellett megvádolták kiskorú veszélyeztetésével és a hatóság akadályozásával is.

A férfi fia azt mondta a rendőröknek, ő akarta, hogy kilyukasszák a fülét. Jeremey Sherlandot 1500 dolláros (510 ezer forintos) óvadék fejében szabadon is engedték a május végi tárgyalásig.