Gyerek

Megható videón egy nyolcéves, akit meglátogatott távolra költözött legjobb barátja

A kisfiú legjobb barátja nyáron költözött el – édesanyja készített egy megható felvételt arról, amikor a gyerekek újra találkoztak.
2024. Február 04.
(Fotó: Videórészlet - @mollyredfly/Instagram)

A Good Mornig America is megosztotta Molly Wallis édesanya videóját, aki még decemberben örökítette meg, ahogy kisfia, Liam találkozik legjobb barátjával, Sage-gel, aki a közelmúltban költözött el családjával.

Az édesanya elmondta a portálnak, hogy Liam és Sage kétéves korukban barátkoztak össze. „Attól kezdve mindig egymás mellett voltak” – mondta. Megosztotta, hogy amikor tavaly Sage elköltözött, az nagy hatással volt Liam-re. „Liam nagyon össze volt törve. Ő az első legjobb barátja és ez az első költözése” – mesélte Wallis.

Két hónapja Sage egy váratlan látogatásra visszatért Georgia-ba, és Liam meglátogathatta őt. A videón mindkét kisfiú nagyon meghatódik és nagyon örül a másiknak. „Tudtam, hogy sírni fog. Tudtam, hogy én is sírni fogok. Mert akárhányszor telefonon beszélnek, Liam elérzékenyül” – mondta az édesanya.

Wallis szerint a két kisfiú általában nagyon „fiús fiúk”, legóznak, Nerf puskáznak, kardokkal harcolnak, de szerette volna megmutatni a barátságnak ezt az oldalát is.

Ahogy pedig az sokszor lenni szokott, ha rég nem látott barátok találkoznak, a gyerekek „pont ott folytatták, ahol abbahagyták” – mondta el az édesanya.