Gyerek

Nagyon aranyosan reagált a kisfiú amikor megtudta, hogy kedvenc zenekara koncertjére mennek

Szülei jegyekkel lepték meg a hatéves kisfiút kedvenc zenekara, a Big Time Rush koncertjére. Nagyon aranyosan reagált, amikor megtudta, hogy hova mennek.
2023. Augusztus 28.
(Kép forrása: Brightly/Good Morning America/@kaylawhite726/TikTok)

A Good Morning America is megosztotta a TikTok-on @kaylawhite726 néven regisztrált édesanya videóját, amiben kisfia, Harrison éppen megtudja, hogy aznap este kedvenc zenekara koncertjére fognak menni szüleivel.  A hatéves kisfiú pedig a kezdeti meglepettség után nagyon meghatóan reagált, amikor megtudta, hogy hamarosan élőben láthatja a kedvenceit.

Az édesanya először az autóban elmondja kisfiának, hogy mégsem mennek a nagymamájához, amit Harrison nem ért, hogy miért nem. Majd White elárulja, hogy azért, mert Big Time Rush koncertre fognak menni, és a kisfiú kap egy fehér zenekaros pólót is.

 

Harrison ezután elpirul, és azt kérdezgeti, hogy hol vannak, amire édesanyja elmondja, hogy este fognak fellépni, a kisfiú pedig megkérdezi, hogy átcserélheti-e a pólóját. Ezután már átöltözve mutatják, óriási mosollyal az arcán, nagyon izgatottan, miközben azt mondja, hogy mindjárt sírni fog.

A videó végén már a koncerten van Harrison, édesapja nyakában ülve, ahogy meghatottan nézi a koncertet, és megtörli a szemét. „Tegnap valóra váltottunk egy álmot” – írta a videóhoz az édesanya, és látva kisfia reakcióját, ez valóban egy nagy álom lehetett a kis rajongó számára.

 

(via goodmorningamerica.com, scoop.upworthy.com)