Gyerek

Ötvenéves fotót ismételt meg anya és fia Disneyworldben

Anya és fia ugyanott készített fényképet, mint 1971-ben, a Disneyworld nyitónapján.
2021. Október 22.

Susan Gaul Kroll a megnyitó napján – 1971. október 1 -jén – elvitte fiát, Billt a Disneyworldbe. A park 189 méter magas Hamupipőke kastélya előtt fényképezték le őket. Kroll fehér felsőt és sárga rövidnadrágot viselt, miközben kisfiát tartotta, aki időjárásnak megfelelő korallszínű ruhában volt.

Susan és Bill idén október 2 -án újra elkészítette ikonikus fotóját, egy nappal azután, hogy a Walt Disney World Resort megkezdte a park fél évszázados fennállásának ünneplését. Mindketten igyekeztek az 50 évvel ezelőtti kép alapján felöltözni.

Ugyanúgy a frissen felújított Hamupipőke-kastély előtt pózoltak, Bill kezében még egy fénykép is volt, ami az első útjukon készült. Az anya a FoxNewsnak elmondta, hogy fia olyan izgatott volt, mint egy kisgyerek, hisz régen nem jártak a Disney meseparkjában.

Közben a Disney World három alkalmazottját is kitüntették az általuk nyújtott 50 éves szolgálatért “A Föld legvarázslatosabb helyén”.

A Walt Disney World Resort 18 hónapig ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, különböző rendezvényekkel, négy vidámparkban, két vízi parkban és több mint 25 szállodában.