Gyerek

Pórul jártak a szülők – ezért ne adj mobilt egy négyéves kezébe!

Egy ohiói család örökre megtanulta, hogy sokba kerülhet, ha egy négyéves felügyelet nélkül mobilozik.
2022. Május 02.

230 dollár, azaz több mint 80 ezer forint értékben rendelt a Starbucksból és a Dunkin’ Donutsból egy felügyelet nélkül hagyott négyéves. Mark Franks, az ohiói Greenből elmondta, hogy unokaöccse, Jaxen adta le a gigantikus rendelést, mialatt nagymamája telefonjával játszott.

Először a család nem értette, miért érkezik futár a hatalmas mennyiségű reggelivel, de kis nyomozás után kiderült, hogy Jaxen a ludas, aki általában egy tableten néz meséket, ám egy ideje menőbbnek tartja nagymamája mobilját nézegetni és valahogy sikerült egy komolyabb rendelést leadnia.

A kisfiú nem spórolt az adagokon, négy karamellás jeges kávét kért, beütött még hét karamellás macchiatót, rendelt nyolc adag szalonnát, Gruyere-tojásos falatkákat és egy kék, nyalóka alakú sütit is. Emellett a Donkin’Donutsból is rendelt két forró csokit.

Jaxen nagyvonalú volt, 32 dolláros (11 ezer forintos) borravalót is adott.

Franksék próbálták viccesen felfogni a bőséges reggelit, el is beszélgettek Jaxennel, de haragudni nem tudtak rá, a kisfiú olyan boldog volt a tortanyalókával.

Marc elmondta, hogy gyakran szoktak a Starbucksból rendelni, így vélhetően Jaxen elleste a folyamatot. “Őszintén szólva mindannyian nagyon viccesnek találtuk. Igaz, levontuk a tanulságokat és megbizonyosodtunk arról, hogy tudja, hogy amit csinál, az nem oké, és nem fogja megismételni.”

Végül három napig tartott, míg elfogyasztották az extrarendelést.