Gyerek

Ismerd meg Richard Gere gyerekeit

Nem sok olyan színész van, mint a 73 éves Richard Gere, akinek gyermekeiről szinte semmit nem tudunk. Pedig három is van neki.
2022. Szeptember 07.
Richard Gere
 

Nem akármilyen családi élete van a színésznek. Richard Gere háromszor volt házas. Első nejére valószínűleg sokan emlékeznek, hiszen a 90-es években mindenki róluk beszélt. A színész 1991 és 95 között volt a modell, Cindy Crawford férje. Ám ebből a frigyből nem született gyermek. Második neje Carey Lowell színésznő volt, akit 2002-ben vette el. Ő, két évvel korábban, 2000-ben egy fiúval, Homerral ajándékozta meg, de sajnos 2013-ban végleg elváltak útjaik. A fiúk teljes neve Homer James Jigme Gere, idén februárban lett 22 éves. A képen még 12 évesen látható az édesapjával.

Richard Gere és fia

Richard Gere és Homer James Gere 2012-ben (fotó: James Devaney/WireImage)

Gere 2014-ben ismerte meg harmadik feleségét, a sajtósként dolgozó Alejandrat. A színész a nő szüleinek olaszországi szállodájában szállt meg, s nem csak jót pihent a mesés hotelben, de szerelembe is esett. A nagy, több évtizednyi korkülönbség (Gere most 73 éves, Alajendra pedig 39 – a szerk) miatt sok támadás érte őket, ám a páros nem foglalkozott a kritikusokkal. 2018-ban kötötték össze az életüket New Yorkban. 2019 februárjában pedig megszületett Alexander fiuk, és a második gyerkőc, akinek a nevét nem árulják el, érkezéséig sem kellett sokat várniuk, 2020 áprilisában jött a világra.

Richard Gere egyáltalán nem, és Alejandra is csak ritkán használja a közösségi médiát és a gyerekeiket sosem mutatják meg szemből, de azért valamennyire lehet őket látni. A nőnek egyébként van egy tíz év körüli fia, Albert Friedland, aki az előző kapcsolatából született.

Nyitókép: MAURIX/Getty Images