Kamasz

Ezért nem mutogatja Lilu a gyerekeit a neten

Egyszer tett csak kivételt, de utólag kiderült, azt sem kellett volna.
2024. Január 29.
Lilu
Kép: Hargitay Oliver / RTL

 Lilu, azaz Kovalcsik Ildikó volt nemrég Mérő Vera vendége a GLAMOUR Talks című podcastben. A beszélgetés során a műsorvezető arról is beszélt, hogy miért nem mutatja meg a gyerekeit a nagy nyilvánosságnak. Hozzátette, hogy nem szokott erről beszélni, mert nem akar megbántani másokat és nem célja a személyeskedés sem.

Úgy gondolja, hogy még felnőtt emberek személyisége is megváltozhat, ha ismertté válnak, ennek nem szabad szerinte gyerekeket kitenni. Nem beszélve arról, hogy ezek a fotók akár a sötét weben is kiköthetnek.

Egy konkrét történetet is elmesélt, amely jól példázza, hogy miért nem mutatja meg soha a fiait a neten. Egyszer tett kivételt, nagyobb fiával, a most 14 éves Dáviddal.

Dávid talán nyolc vagy tíz hónapos volt, amikor megmutattam egyszer. 15 éve azért még nem ez volt a platformnak a veszélye, vagy nem így nézett ez ki. Valami újságnak a címlapján voltunk közösen, még pici baba volt. Nem is tudott járni, beszélni, kis kopasz, kerek, gyönyörű kisbaba volt. És aztán egyszer mentünk haza jóval később, talán elsős volt? Vittem haza a suliból, és rosszkedvű volt. Mondom, mi van, muki?

“Anya, ma rákerestek a nevemre a többiek, és egész nap azon röhögtek, hogy kopasz vagyok és dagi. Én ezt megengedtem akkor neked?”

“Hétéves volt. Ez nyilván a csontomig ment akkor. Arra gondoltam, hogy ez a beszélgetés sokkal durvábban elhangozhat egyszer tíz év múlva, amikor majd randira menne, vagy lesz valami helyzet.”

A történettel kapcsolatban Lilu ma már úgy látja, hogy magazinfotózás csak az ő örömét szolgálta, hiszen a fia babaként túl kicsi volt ahhoz, hogy felmérje a helyzetet.