Kamasz

Ilyen nagyok már Jamie Oliver gyerekei

A pucér szakácsnak és feleségének 5 gyereke van, de örülnének, ha tovább bővülne a család.
2022. Szeptember 17.
Jamie Oliver gyerekei

A világhírű séf, Jamie Oliver és felesége, Jools mindig is népes családra vágytak. Legnagyobb lányuk, Poppy (akinek neve pipacsot jelent) már 20 éves, őt követte a sorban a 19 éves Daisy (akinek neve annyit tesz: százszorszép), a 13 éves Petal Blossom Rainbow (azaz szirom virágocska szivárvány), a 11 éves Buddy Bear (akinek a neve azt jelenti, „mackópajtás”) és a legkisebb, a 6 éves River (ami folyót jelent).

Sosem rejtették azonban véka alá, hogy hatalmas boldogságukért nagy árat fizettek: sokat küzdöttek azért, hogy a gyerekek megfoganjanak, és arról is nyíltan beszéltek, hogy az elmúlt évek során Jools ötször is elvetélt. A veszteség mindannyiukat nagyon megviselte, és beárnyékolta határtalannak tűnő örömüket. Imádják, hogy sok gyerekük van, a hiányérzetet pedig, amit a korán távozott babák hagytak maguk után, egy újabb kisbabával pótolnák.

Ez valószínűleg sokakat meglep, hiszen mindketten jóval 40 felett járnak, a közelmúltban adásba került rádióműsorban azonban így nyilatkozott a témával kapcsolatban az ötszörös apuka: „Hogy lesz-e hatodik gyerekünk? Nem hiszem… De várj! Ebben a kérdésben nem én döntök. Tudom, hogy ezen a téren is kettőn áll a vásár, de nem nálunk!” Viccesen utalt tehát arra, hogy felesége vágyik jobban arra, hogy hat gyerekük legyen, de természetesen neki sem lenne ellenére, ha összejönne még egy baba.

Jamie Oliver és Jools Oliver

 

„Jools született anyuka, tele van a szíve határtalan szeretettel, amiből minden gyermekünknek rengeteg jut” – mondta lelkesen a feleségéről Jamie, akire Jools semmiképpen nem szeretné ráerőltetni a családbővítést. „Nem vagyok biztos benne, hogy ő is annyira vágyik rá, mint én. Nem szeretném presszionálni, hiszen így is nagyon szerencsésnek érezhetem magam!” – osztotta meg a Hello! magazinnal Jools Oliver.

Arról, hogy tényleg így gondolja, Jools Instagram-profilja is árulkodik: nagyon sok olyan családi fotót posztol, amin látszik, mennyire hálás a sorsnak a gyermekeiért. Szeptember első napjaiban egy olyan képet tett közkinccsé, amin az egész család együtt szerepel, így jól látható, milyen nagyra nőttek már a gyerekeik! Hálával telve búcsúzott a nyártól az anyuka: „Visszavonhatatlanul véget ért a nyár, köszönöm a gyerekeimnek, hogy az idei nyarat ilyen extra különlegessé tették! A legjobb pillanat az volt, amikor a nyaraláson úgy döntöttünk, hogy az éjszaka közepén bemegyünk River szobájába és ott folytatjuk a partyzást! Úgyis ébren volt, az ágyban fekve hallgatta, ahogy nagyokat nevetünk vacsora közben! Így aztán együtt énekeltünk és táncoltunk, imádtam minden percét! Azt mondjuk kevésbé, hogy aztán órákon át nem sikerült lefektetnem, miközben a többiek már rég az igazak álmát aludták. Mostanra bepakoltuk a táskákat, kifényesítettük a cipőket és az iskolai egyenruhák kivasalva várják, hogy a gyerekek belebújjanak. Alig várom, hogy csendben és nyugalomban igyam meg a reggeli kávém, de nagyon fog hiányozni a gyerekek csivitelése, ami eddig betöltötte a ház minden szegletét. A levegő már megtelt az ősszel, mi pedig magunkba szívjuk az új évszakot! Köszönök mindent, kis családom.”

 

 
 
 
 
 
Visualizza questo post su Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Un post condiviso da Jools Oliver (@joolsoliver)