Kamasz

Őket követi a tini gyereked – top influenszerek

Tudod ki Whisperton? Vagy Viszkok Fruzsi? Ha tinit nevelsz, nem árt képben lenned neked is az influenszerek világában. Íme, egy gyűjtés arról, hogy kik most a legnépszerűbbek.
2023. Február 10.
Whisperton
Kép: Whisperton/Instagram

Nagyon úgy tűnik, hogy a kamaszoknak ők hitelesebbek, mint a celebek, de az is lehet, hogy bárki másnál is. Sőt, nem is csak a kamaszoknak: az influensuerek üzleti tevékenységeik alapján eredményesebbek és lassan a szponzorált tartalmaik gázsija is magasabb.

A Forbes állított össze egy influenszer listát, sokféle szempontot vettek figyelembe(pl. követőbázis, közösségi médiás aktivitás, szponzorált tartalom, kommentek milyensége), majd iparági szakemberek értékelték és így alakult ki a végső sorrend.

Az első helyen a TheVR áll: tíz éve létezik a duó, mára nyolc csatornával, több mint hárommillió feliratkozóval, és profi stúdióval rendelkeznek. Nekik van az egyik legelkötelezetebb közönségük. Kezdetben a virtuális valóságra és VR játékokra koncentráltak, mára már az egész gamer világot lefedik.

Hol érheted el? YouTube, Twich

A második a Pamkutya lett, a testvérpár Márk és Norbert több tízmilliós nézettségű slágerparódiák után, utazós-tudományos videókat készít.

Hol érheted el? YouTube

Az extravagáns Whisperton  pörgős tartalmai az egyik legeredményesebb tartalomgyártóvá tették, ő az egyik legmegosztóbb szereplője a listának.

Hol érheted el? TikTok

Épp csak lecsúszott a dobogóról Abosi Barna, aki gaming tartalmakkal kezdte pályafutását, de ma már szinte bármilyen tartalommal jelentkezik.

Hol érheted el? YouTube

És ha már a felvezetőben feltettük a kérdést: Viszkok Fruzsit gyakran  az influenszerek királynőjének is nevezik, ő még gimnazistaként kezdett tartalmakat gyártani. Mára kicsit kevésbé tudja aktivizálni a közönségét, de ez még mindig elég volt neki a 9.hely megszerzéséhez.

Hol érheted el? YouTube

A teljes lista itt elérhető.

Forrás: forbes.hu