Gyerek

Egyetlen kattintással vetett véget tini lánya influenszerkedésének egy anya

Nem tévedésből nyomta meg a törlés gombot: megelégelte, hogy a lánya a neten kereste a boldogságot.
2021. Szeptember 24.
Bele sem merünk gondolni, hogy reagált a tini az anyuka húzására... (Fotó: Getty Images)

Fernanda Rocha Kanner, az influenszerként híressé vált tini, Nina Rios anyukája végzetes lépésre szánta el magát, miután betelt nála a pohár, hogy Nina folyton a neten lóg. Fogta magát, és szánt szándékkal törölte az összes közösségi oldalról a tinit, aki így több mint 2 millió követőnek inthetett búcsút. 

Az asszony nem rejti véka alá a véleményét a tettével kapcsolatban: szerinte “nem egészséges”, hogy a lánya szinte az egész életét a közösségi médiában élte és csaknem minden lépését attól tette függővé, hogy hogy vélekednek arról a számára teljesen ismeretlen követői. “Szerintem még egy felnőttnek sem tenne jót, ha az önbecsülése azon múlna, hogy milyen kommenteket kap, hát még egy kamaszlánynak!” – fejtette ki egy Instagram posztban az elszánt anyuka.

“Egy 14 évesnek alaphelyzetben is nehéz feltérképeznie, hogy ki is ő valójában, ám ha van 2 millió követője, akikkel soha az életben nem találkozott, mégis azt hiszik, hogy jól ismerik egymást, nemcsak bonyolultabbá, hanem veszélyesebbé is válik a kamaszkor” – magyarázta Fernanda.

Akkor telt be nála a pohár, amikor ráébredt, hogy a lánya szelfi-függővé vált, és mással sem töltötte a szabadidejét, csak hogy a szobájában táncoljon és a friss felvétellel túlszárnyalja mások lájk- és kommentgyűjteményét. “Nem akartam, hogy eljöjjön a pillanat, hogy a lányomat kétes eredetű termékek reklámozására kérjék fel, és azzal a gondolattal sem tudtam megbarátkozni, hogy az én nagyszerű lányom önkifejezése az ugrabugrálásban merüljön ki” – indokolta az anyuka. Hozzátette azt is, hogy szerinte a most felnövekvő generáció nagyon boldogtalan, ha ilyen dolgokra van szüksége a sikerhez. 

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Fernanda Rocha Kanner (@ferochakanner)

A tinilányt nyilván nem érintette jól az anyuka visszafordíthatatlan lépése, amivel kapcsolatban így nyilatkozott: “Nagyon mérges voltam, de nem tudom, hogy visszatérek-e valamikor a közösségi oldalakra. Az biztos, hogy most nem nyitok új profilokat, mert az a jelenlegi helyzetben csak rontana a dolgokon.” Fernanda a kiskamasz jövőjéről még annyit elárult, hogy 6 hónapra Svájcba utazik biológiát tanulni, és remélhetőleg offline is élvezni fogja az életet, hiszen a boldogságot ott kell keresni és nem a világhálón!

Forrás: Via