Kamasz

Tizennyolc éves ikerfiairól mesélt Ada

Bence és Bálint nemrégiben ünnepelték születésnapjukat – a volt műsorvezető most róluk is mesélt egy podcastben.
2024. Február 04.
(Fotó: Korponai Tamás via Fotocentrál)

Ahogy arról nemrégiben írtunk, tizennyolc évesek lettek Ada, azaz Pintér Adrienn ikerfiai, Bence és Bálint, akikkel az egykori műsorvezető egy közös fényképet is megosztott.

Ada most a Palikék Világa by Manna videós podcast vendége volt, Ilyen az élet sorozatukban, ahol fiairól is mesélt. Az ikrek idén fognak érettségizni, és a korábbi tévést kérdezték gyermekei továbbtanulásáról is. Ada elmondta, hogy Bence nézelődött külföld felé is, de végül magyar egyetemet választottak, és egyelőre formatervezést fog tanulni. „Nekem nincs azzal bajom, hogyha ők tovább akarnak menni külföldre. Azt mondtam, hogy akkor kezdjen el itthon – ha már eddig azt mondta, hogy itthon akar tanulni – egy képzést, és akkor vagy menjen ki egy ösztöndíjas cserediák programmal vagy egy továbbképzésként akár mesterképzésre” – mondta.

Az ikrek édesanyját arról is kérdezték, hogy mennyire érzi fordulópontnak az életében azt, hogy tizennyolc évese lettek a fiai. „Nem érzem ilyen fordulópontnak. Persze papíron nagykorúak, de én nem érzem azt a mai világban, hogy egy 18 éves annyira felnőtt lenne mint 20-30-40 évvel ezelőtt” – mondta Ada.

A korábbi műsorvezető arról is mesélt a podcastben, hogy mindkét fiának van barátnője, akiket már be is mutattak neki. „Bálintéknak most lesz a második évfordulójuk a barátnőjével, tehát nyilván találkoztunk már. (…) Bence júniusban ismerkedett meg a barátnőjével, vele nem is olyan régen találkoztunk először” – mesélte Ada.

A teljes podcast adást itt lehet megnézni.

Ada ikerfiainak édesapja korábbi férje, Bánszki László, ismertebb nevén Timó. A fiúknak van egy kishúguk is, Freya, aki 2021 májusában született, akinek az édesapja Ada férje, Máté, akivel 2020-ban házasodtak össze.

(via Blikk.hu)