Kisgyerek

16 hónaposan látta először tisztán az édesanyja arcát – így reagált a pici

A 16 hónapos kisfiú csak homályosan látta a körülötte lévő világot mindaddig, amíg felfedezték a látásproblémáját és szemüveget kapott. Határtalan az öröme, amikor életében először látja tisztán édesanyja arcát.
2023. Március 18.
Kisfiú szemüvegben mosolygva mutat
Kép: pillanatkép / TikTok

A texasi kisfiú, Keaton 15 hónapos korában derült ki, hogy nagyon rosszul lát mindkét szemére: homályosan, alig néhány centire. A vizsgálatra azért került sor, mert Keaton még 15 hónaposan sem tudott fókuszálni a szemeivel. Végül szemüveget kapott – mindkét szemére 7-es dioptriát. Az első szemüvegben eltöltött pillanatokat videóra vették, így mi is láthatjuk, hogy örül Keaton, amikor megpillantja az édesanyját és végre élesen, tisztán láthatja az arcát.

A videóban édesanyja megkérdezi tőle: Látsz engem? Mire a kisfiú elmosolyodik és rámutat. Az édesanya később elmondta, hogy a szemüveg viselése a lehetőségek új világát nyitja meg Keaton előtt, aki remélhetőleg egyre magabiztosabban fedezi fel a világot.

@magenluster We found out our son had really bad vision and could not see anything further than a couple inches from his face. The moment he put his glasses on and saw Mommys face clearly! 🤍 #boymomlife #TheBestLife #eyeglasses #glassesareamazing #nanovista #fyp #foryoupage ♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

 

forrás: goodmorningamerica.com