Kisgyerek

Ennyire örül ez a kisbaba, hogy végre jól lát

Theo születésétől fogva kancsal, ahogy nőtt, egyre rosszabbul látott. De 11 hónaposan végre szemüveget kapott.
2023. Augusztus 15.
Szemüveges kisgyerek
Kép: Getty Images

TikTok-on osztották meg szülei a kis Theo mérhetetlen örömét: végre élesen, jól látja környezetét. Az öröme leírhatatlan, amikor életében először szemüvegben látja a világot:

@the_zgoda_crew We had no idea a few weeks ago that Theo was essentally blind. It was a complete shock when the doctor told us he was a +8.0 and +9.5. To tell you that we waited anxiously for the call that his glasses were in is an understatement. This video says it all. We are so excited for our little man to be rocking his glasses for years to come! #glasses #babyreveal #babiesoftiktok #baby #cutenessoverload #fyp #fypシ #foryou #foryoupage ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

A szülőknek néhány héttel korábban még fogalmunk sem volt arról, hogy Theo nagyon rosszul lát. Teljesen megdöbbentek, amikor az orvos azt mondta nekik, hogy +8,0 és +9,5-es szemüvegre lenne szüksége Theonak. – Ha azt mondom, hogy izgatottan vártuk a hívást, hogy megérkezett a szemüvege, az még enyhe kifejezés. Ez a videó mindent elmond– osztotta meg Theo édesapja, Jeremy Zgoda a videó feliratában.

 

forrás: Good Morning America