Kisgyerek

A TikTokon fogtak össze, hogy támogassák a magát legrosszabb anyának tituláló nőt

Amikor az édesanya arról posztolt, hogy egyéves kislányának alvási regressziója van és ezért magát hibáztatja, anyák ezrei fogtak össze, hogy megvigasztalják.
2023. Március 16.
Síró, elkeseredett anya
Kép: pillanatfelvétel /TikTok, GMA

Hannah Charles 24 éves édesanya, aki magát a legrosszabb anyaként jellemezte elkeseredett videójában. Amikor még várandós volt, sok mindent látott és olvasott, ami nem mutatta meg az anyaság valódi arcát, ahogy az anya fogalmaz, ami nem csupa rózsaszínű vattacukor.

Amikor Hannah lánya egyéves lett és képtelen volt aludni, az édesanya nem tudta mi tévő legyen az alvási regresszióval. Posztolt egy elkeseredett videót, amelyben magát, mint a világ legrosszabb édesanyját írja le. Később az mesélte, hogy amikor hajnalban ébren volt a baba miatt, akkor egyetlen gondolat segített neki: tudta, hogy van valahol egy másik anya, aki ugyanúgy ébren van és ugyanabban a helyzetben van, mint ő. „Aki sír és azon gondolkodik, mint ronthatott el. Épp, ahogy én.”

@gma When Hannah Charles posted about her 1-year-old daughter going through a sleep regression, thousands of moms came together on #TikTok to comfort her. ❤️ @hanzcakess #Moms #Family #Children #Support #Sleep ♬ original sound - Good Morning America

Miután Hannah videója megjelent, anyák ezrei írtak neki, és biztosították támogatásukról. Végül ezek a támogató szavak segítettek Hannah-nak kizökkenni az elkeseredésből. Régen az emberek közelebb voltak egymáshoz, a nők összetartottak és segítették egymást az anyaságban is. Egy falu kell egy gyerek felneveléséhez – tartja a mondás. De már nincs falu, vagy legalábbis nem pont úgy, ahogy régen. Most online tér van és úgy tűnik, néha ez jelenti a falut – fogalmaz a fiatal édesanya, aki azt reméli posztjával megerősítheti más anyákban, hogy nincsenek egyedül.

forrás: goodmorningamerica.com