Kisgyerek

Álomőrző mesefigurák a nyugodt éjszakákért

Egy különleges karácsonyi ajándékötletet ajánlunk a figyelmetekbe, különösen azoknak, akiknél gondot okoz a teljes sötétségben alvás. Mostantól ötvözhető a puha, ölelhető állatka és az éjszakai világítás.
2014. November 28.

Az első lámpák közel 200 éve jelentek meg, de azóta gyártásuk hatalmas változásokon ment keresztül. Régen az izzó nagyobb teljesítményének és biztonságos működésének elérése volt a cél, ma már a világítótestekkel szembeni elvárások közé az élmények nyújtása is bekerült, gondoljunk itt a különböző hangulatvilágításokra. A gyerekeknek készült lámpák élményéhez mindig hozzájárultak a különleges, kedves formák és a kedvenc mesehősök.

A gyermekek fejlődésük során számos megoldandó pszichológiai feladattal állnak szemben. Szükségük van arra, hogy belső félelmeiket, feszültségeiket, agressziójukat valamilyen módon feldolgozhassák. Ennek legjobb módja a játék és a mese. Ezeken keresztül a gyermekeknek sikerül megoldaniuk belső konfliktusaikat, mely jelentős szerepet játszik abban, hogy egy új fejlődési szintre léphessenek.

Idén a Philips jóvoltából új értelmezést kap a lámpa, mivel a Disney-vel közös, új lámpakollekciót főképp különleges képzelőerővel rendelkező gyerekeknek ajánlják. Mindezzel a mesék gyermekek életében betöltött fontosságát és a fények pótolhatatlan, jótékony hatását kívánják ötvözni. A mesék szakértője, a Disney segítségével olyan új, innovatív lámpák jöttek létre, amelyek a gyerekszobát a varázslat, a bűvölet, az inspiráció és egyben a nyugalom szigetévé varázsolják.

Az újfajta lámpák négy barátságos Disney-figura, Mickey, Minnie, Mike és Sulley formájában érhetők el. Az álomőrzők segítenek a gyermekeknek leküzdeni félelmüket a sötéttől, hasznos alvó- és játéktársat biztosítva. Ráadásul alvás közben a tompított fényű mesefigurák segítik a pihenést és biztonságérzetet nyújtanak a gyermek számára.

A LED-es technológia miatt a lámpák energiahatékonyak és kábel nélkül használhatók, így nem okoz gondot a gyereked kérésére égve hagyott lámpa sem. A masszív lámpatestek nem melegszenek fel, így nem égetik meg a gyermeket és ezen kívül extra hosszú élettartamúak. Nem tartalmaznak apró és éles alkatrészeket, így nemcsak páratlan élményt nyújtanak, hanem még biztonságosak is. A karácsonyi szezon beköszöntével pedig remek ajándékötlet lehet!

  • A SoftPal álomőrző lámpát speciálisan gyermekeknek tervezték. A szobába kellemes fényt varázsol, ami biztonságérzetet nyújt, amikor elérkezik a lefekvés ideje. Az álomőrző figura hordozható, így akár esti autós utakra vagy a nagyszülőkhöz is magunkkal vihetjük.
  • Az álomőrző SoftPal figura belsejében rejlő LED kellemes, nyugtató fényt nyújt éjszaka a gyerekszobában. Nem melegszik, így a lámpa használata biztonságos, élettartama pedig rendkívül hosszú.
  • A SoftPal figura egy puha, ölelgethető jó barát. Nem tartalmaz biszfenolt, ezért az egészségre sem jelent kockázatot.
  • Csupán egy billentéssel kapcsolható és működésbe hozható a SoftPal figura belsejében rejlő LED világítás.

A SoftPal lámpákat a dokkoló állomás segítségével, illetve az elől található gomb megnyomásával lehet bekapcsolni. Amikor az álomőrző figura teljesen feltöltődött, a dokkolón lévő kijelző fény automatikusan kikapcsol.

További részleteket és információkat a www.alomorzo.hu oldalon találsz.