Kisgyerek

Az az igazi egyenlőség, ha nem adják át a helyet egy szoptató anyának?

Byrony Esther egy angol kisvárosban vonatra szállt és mikor megszoptatta a gyerekét, nem volt senki, aki átadta volna neki az ülőhelyét. De egy bőröndnek azért jutott ülőhely.
2017. Július 23.

Egy angol kisvárosban, Leigh-on-Sea-ben utazott vonaton Byrony Esther a 15 hónapos gyerekével. A vonat tele volt, így az anya állni kénszerült. Ez a helyzet akkor sem változott, amikor megszoptatta a gyerekét: egy árva lélek nem akadt, aki átadta volna a helyét.

Bryony megosztott egy fotót is a történtekről, amit azóta többen osztottak meg, mint ahány lakója van az angol kisvárosnak – írja a divany.hu a Daily Mail nyomán, aki azt is írják, hogy egy bőröndnek azért jutott ülőhely, de azt sem tette arrébb senki, sőt egy mozgássérültek számára fenntartott helyre egy biciklis heveredett le, de éppen neki sem tűnt fel a nő.

Az az igazi egyenlőség, ha nem adják át a helyet egy szoptató anyának?

A nő szerint teljesen egyértelmű volt mindenkinek, hogy éppen szoptat, ennek ellenére nem állt föl senki, hogy átadja a helyét. Mondani sem kell, hogy a megosztott fotót sokan kommentálták és az együttérzés mellett – mint általában – most is voltak, akik szerint a jelenség 1, teljesen normális, mert ez az igazi egyenlőség, ugyan miért kéne átadni egy férfinak az ülőhelyét ha szoptató anyát lát, 2, gyorsan eljutottak a véleményezők oda is, hogy egyáltalán minek kell egy 15 hónapost még szoptatni.

Kapcsolódó cikkeink:

Nyilvános szoptatás: nincs is ennél természetesebb!

A 8 legjobb testhelyzet, hogy könnyen menjen a szoptatás

Forrás: divany.hu