Kisgyerek

Fejfájást színlelt az édesanya, majd videóra vette gyerekei reakcióit – melyek a különböző szeretetnyelvek megnyilvánulásai

Mind a négy gyermeke reakciója nagyon különleges!
2023. Április 19.
(Kép forrása: @familytokss/TikTok)

A szeretetnyelvek elmélete Gary Chapman nevéhez fűződik, aki szerint a szeretetet ötféle módon lehet kifejezni: elismerő szavakkal, közös minőségi idővel, szívességgel, fizikai érintéssel, és ajándékokkal is.

Egy négygyermekes TikToker édesanya, aki felvételeit a @familytokss csatornán osztja meg, arról készített egy videót, hogy fejfájást színlelt, hogy megfigyelje, hogyan reagálnak erre az egyes gyermekei. „A gyerekeim reakciója arra, hogy fáj a fejem” – írja a videó elején, amit közzététele óta már több, mint 26 milliószor megtekintettek.

Az édesanyát a nappaliban látjuk, ahogy a kanapén fekszik, csukott szemmel, és a karját a homlokára téve. Ezután sorra láthatjuk a gyermekeit, a legidősebbtől a legkisebbig, hogy mit tesznek ebben a helyzetben.

Az első a legidősebb gyermeke, a már egyetemista fia, aki a szobába lépve nevetve megkérdezi, hogy mi történt, és amikor az édesanya elmondja, hogy fáj a feje, odafekszik hozzá, és megöleli, hogy megvigasztalja. Majd azt mondja, hogy édesanya menjen fel nyugodtan, majd ő figyel Danny-re (kisebb testvére).

Ezután a felvételen tinédzser fia látható, aki csendben bemegy a szobába, és amikor meglátja édesanyját a kanapén feküdni, csak szó nélkül leoltja a villanyt, és kisétál, hogy pihenni hagyhassa.

Az anya harmadik gyermeke, kislánya, amikor meglátja, megkérdezi, hogy jól érzi-e magát, és amikor az édesanya elmondja, hogy fáj a feje, azt mondja: „Ó, tudom – szeretnél elmenni a Starbucks-ba?”.

Végül pedig a még totyogós legkisebb fiát láthatjuk, aki odamegy a kanapén fekvő édesanyjához, megpuszilja, majd megkérdezi, hogy jól van-e, ezután pedig megöleli.

@familytokss

Requested captions! Also, so many of you guy’s noticed how this video displays the different types of love languages that kids can show. From physical touch, acts of service, receiving gifts, and quality time.My sweet babies are all perfect in their own way, and I’m so grateful for their love🥹

♬ original sound - ✨Familytok✨

 

Hogy mennyire különbözőképpen törődtek a gyerekek az édesanyjukkal, nagyon sok hozzászóló észrevette, és ezt az anya is megírta a videós bejegyzésében: „Sokan észrevették közületek, hogy ez a videó hogyan jeleníti meg a különböző szeretetnyelveket, amiket a gyerekek mutathatnak. A fizikai érintést, a szívességet, az ajándékot és a minőségi időtöltést. Az édes babáim mind tökéletesek a maguk saját módján, és nagyon hálás vagyok a szeretetükért”.

A te gyermekednek mi a szeretetnyelve? Ha szeretnéd dekódolni, egy korábbi írásunkban adtunk néhány ötletet arra, hogy ezt hogyan teheted meg!

(via kidspot.com.au)