Kisgyerek

Így örült az apukájának a totyogó – videó

A totyogókkal töltött mindennapok nem mindig zökkenőmentesek, ám olyan pillanatokat is átélhetünk ebben az időszakban, amelyek örökre beírják magukat a szívünkbe. Pont egy ilyet mutatunk!
2021. Július 21.
Forrás: @devinaleese

Sok családban még mindig csak álmodnak az átaludt éjszakákról és a nappalokat végeláthatatlan hisztik tarkítják, mindezek ellenére a totyogókornak is megvannak a szépségei. Akár hiszed, akár nem, egy napon jó szívvel emlékszel majd vissza ezekre a hónapokra, sőt könnyen lehet, hogy visszasírod! A netezők imádják azt a TikTok videót, amiben egy cuki totyogó felhőtlenül örül a munkából hazaérkező apukájának – többek között az ilyen pillanatok teszik csodálatossá ezt az időszakot!

@devinaleese@nixondean19 @michaelcollon #nixondean #babiesoftiktok #toddlersoftiktok #mondaysbelike #mondaysucks

♬ original sound – devinaleese

Ha most vagytok épp benne, arra jó ez a szívderítő videó, hogy feledtesse a totyogókkal töltött stresszesebb pillanatokat, ha pedig már nagyobbra nőtt a legkisebb gyerek is a családban, jó érzés egy kicsit nosztalgiázni és visszaröppenni az időben arra emlékezve, milyen édes kisbaba volt egykor ő is! Egy TikTok felhasználó büszkén mutatta meg a nagyvilágnak, mennyire cuki a kisfia, Nixon, amikor az apukája hazaér. Alig fér a bőrébe a gyermek, akit a többi 2 éveshez hasonlóan teljesen magával ragadnak az érzelmei.

Az első videóban Nixon türelmesen várakozik a verandán, ám amikor felbukkan az apukája autója, futásnak ered és közben hangosan kurjongat. Jól látszik, hogy minél közelebb ér az autóval az apuka, annál izgatottabb lesz a totyogó, a nagy találkozás előtt már fel-le ugrándozik örömében. 

@devinaleeseReply to @tuscanhoney2 #nixondean #toddlersoftiktok #babiesoftiktok #thursday #fyp #foryoupage

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf

Egy másik felvételen azt követhetjük nyomon, hogyan reagál Nixon, amikor az apukája végre kiszáll az autóból (ezúttal egy másik kocsit vezet a családfő): ugyanolyan fürgén kapkodja a lábait és az ugrándozás sem marad el. Alig várja, hogy az apukája felvegye és megölelje, tudtára adva, hogy ő is annyira örül a viszontlátásnak, mint a kicsi. 

Mindkét videó leírhatatlanul aranyos, egyáltalán nem csoda, hogy rövid időn belül felkapottá vált a neten! Azok a szülők, akik ma már kamaszgyerekeket nevelnek, egészen meglepődhetnek, hogy volt idő, amikor a gyerekük alig fért a bőrébe, annyira örült a hazaérkezésüknek!