Kisgyerek

Kiborult az anya attól, amit a kislánya babaházában talált

Három nap leforgása alatt több mint 12 millióan nézték meg az influenszer anya videóját, amiben megmutatta, mi verte ki nála a biztosítékot.
2024. Április 30.
tiktoker anya kiborult a babaház kiegészítőjétől

Simone Navybox egy TikTokon ismertté vált influenszer édesanya, aki a gyerekeivel készít videókat, népes követőtábora legnagyobb örömére.

Néhány nappal ezelőtt egy rövid, ám annál tartalmasabb üzenetet osztott meg a közösségi oldalán: Simone egyszerűen nem tudott napirendre térni afelett, hogy a kislányának vásárolt babaházhoz egy apró mérleget is adtak hasznos fürdőszobai kiegészítőként.

„Nem akarom azt tanítani a lányomnak, hogy a mérlegnek mindenképpen helye van a fürdőszobában” – fakadt ki a kisgyerekes anya, sietve hozzátéve, hogy a pici sárga kiegészítő egyenesen a kukában landolt.

Simone posztja alatt egymást érték a kommentek, sőt újságírók is megkeresték, hogy nekik is mondja el pontosan, mit gondol. Az ausztrál édesanya kifejtette, hogy szerinte többen félreértették az üzenetét, mert senki felett nem akart pálcát törni, ahogy az sem állt szándékában, hogy kéretlen tanácsokat osztogasson.

A hozzászólók közül többen is visszavágtak Simonenak: elmondták, hogy szerintük okosan használva a mérleg nagyon is hasznos kiegészítő, főleg azok számára, akiknek az egészségi állapotukból kifolyólag nagyon oda kell figyelniük a súlyukra.

„Szerintem nagyon is jól tetted, hogy kihajítottad a mérleget! Én sem szeretném, hogy a gyerekeim a kilók rabjaivá váljanak – állt ki Simone mellett az egyik kommentelő, majd többen is folytatták: „Nálunk sincs itthon mérleg, és köszönjük szépen, mindannyian nagyon jól vagyunk!” vagy „Egészen biztos vagyok benne, hogy a mérleg helytelen használata visszafordíthatatlan károkat is okozhat, ezért szerintem is szuperül döntöttél!” 

Nyitókép: TikTok pillanatkép