Kisgyerek

Nagyon egyszerű lesz a buborékfújás egy édesanya régi-új trükkjével

Szinte a legtöbb kisgyerek szereti a csillogó, színes szappanbuborékokat - és a nyár sem múlhat el buborékfújás nélkül.
2022. Július 19.
Nagyon egyszerű lesz a buborékfújás egy édesanya régi-új trükkjével (A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)

Nem számít, hogy mivel fújják azokat a szappanbuborékokat, legyen szó a rövid pálcás változatról, egy hosszú ovális alakúról, az óriás buborékfújóról, vagy éppen egy buborékfújó gépről, ezek nagy rendetlenséget okozhatnak. Nagy, szappanos, ragacsos rendetlenséget, ahogy azt a Motherly is írja.

A buborékok pedig, bár hatalmas örömforrást jelenthetnek a kisgyerekeknek, de egyben frusztrálóak is lehetnek, ha például a kicsik nem tudják kitalálni, hogyan fújjanak buborékokat, vagy véletlenül kiöntik az egész folyadékot, aminek dühös hiszti lehet a vége.

Egy édesanya nemrég bemutatott a TikTokon egy régi-új trükköt (lehetséges, hogy te is alkalmaztad ezt gyerekkorodban), aminél talán nincs is egyszerűbb módja a buborékfújásnak, és természetesen nagyon szórakoztató ez a változat is.

@nicolerosecenter #momoftoddler #toddlerhacks #hacksfortoddlers #momhack #momwins ♬ original sound – NRCenergy.keto

És mi kell hozzá? Egy tál a folyadékkal, és egy szívószál! Ez valóban egy pofonegyszerű trükk. Ugyan még mindig megvan az esély a folyadék kilöttyintésére, de cserébe a kisgyermeked jelentős mennyiségű időt tud önálló játékkal tölteni.

Akár most hallottál erről a trükkről először, akár te magad is próbáltad már gyerekkorodban, és most felidéződtek benned az emlékek, érdemes megismertetned a kisgyermekedet ezzel a remek tippel!