Kisgyerek

„Szia, segítenél megtalálni az anyukámat?” – eltévedt az iskolából hazafelé tartó kisfiú

Minden szülő rémálma, ami történt.
2023. Szeptember 03.
Kisfiú az ajtóban

„Szia, segítenél megtalálni az anyukámat?” – mondta könnyes szemmel az ötéves kisfiú, aki idegenek házába csöngetett be, mert rossz megállóban tette ki az iskolabusz.

Kelly Mulholland, a gyerek édesanyja osztotta meg a történetet a TikTokon. Elmondta, hogy ötéves fiát, és annak egyik barátját rossz megállóban tette ki az iskolabusz, így szegények azt sem tudták, merre vannak. A gyerekek idegen ajtókon kezdtek kopogtatni, így próbáltak segítséget kérni. Az esetet az egyik olyan ember kamerája rögzítette, akihez a lurkók becsöngettek.

„Rögtön tudtam, hogy valami baj történt, amikor kimentem a gyerekekért a megállóba. A busz késve érkezett, ők pedig nem voltak rajta. Megkérdeztem a sofőrt, hogy merre van a fiam és a barátja, de az csak annyit tudott mondani, hogy nem emlékszik. Végül egy idősebb gyerek jelezte, hogy látott két kisebb lurkót, akik egy korábbi megállóban szálltak le. Így jutottam információhoz” – magyarázta a nő.

Rengeteget gyalogoltak a hőségben

Amikor Kelly visszatért az autójához, egy környékbeli asszony megállította és megkérdezte, hogy nem két gyereket keres-e. Elmondta, hogy az egyik szomszédja éppen munkából tartott hazafelé, amikor a háza ajtajánál lévő biztonságirendszer jelzett. Abban a percben online megnézte a kameraképeket, és látta a kétségbeesett gyerekeket. Az anyuka rögtön elhajtott az adott címre, de a fia és barátja már nem volt ott. Végül a szomszédok segítettek neki a kicsik felkutatásában, és sikerült is megtalálniuk őket. A gyerekek fél mérföldnyire távolodtak el attól a megállótól, ahol a buszvezető kirakta őket. 

„Hihetetlenül büszke vagyok ezekre a gyerekekre. Annyira okosak. Egyikük mindig a járdán maradt, míg a másik az ajtóhoz ment és becsengetett. Így őrködtek”magyarázta az anya, aki felkereste az iskolát is, hiszen a sofőrnek ellenőriznie kell a táskájukon lévő címkéket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a megfelelő megállóban tette ki a gyerekeket.