Pénztárca

Nem volt külön gyerekszoba az albérletben, így oldotta meg a kreatív anyuka

Azt mindig tudtuk, hogy az édesanyák előtt nem létezik lehetetlen, ha a gyerekükről van szó. Íme, az újabb bizonyítéka annak, hogy ez még mindig így van!
2023. Június 02.
Gyerekszoba leválasztása
Fotó: TikTok/@thisotcan

Szerencsés az a gyerek, aki saját szobát tudhat magáénak, de nem minden család van olyan helyzetben, hogy ez elérhető legyen. Az ingatlanok árai az egekben, az albérletpiacon is pörögnek a százezres tételek, így egy plusz szobát szerezni nem minden esetben opció. Egy kreatív anyuka azonban nem esett kétségbe. Mindenképpen szeretett volna egy saját kuckót a kislányának, ezért a konyha melletti étkező térben rendezett be egy lányos szobát a gyermekének és az egészet egy függönnyel választotta le.

Ahogyan mondja, így meg van a kislány privát szférája alvásidőben, ugyanakkor napközben a konyhából is nyomon tudja követni, mit csinál a pici. Mindehhez pedig csak egy függönysínre és egy blackout függönyre volt szüksége, ami olcsóbb, mintha lakást váltottak volna.

Bár a hozzászólók közül sokaknak tetszett az ötletes megoldás, többen aggodalmukat fejezték ki, hogy a gyerek egy üvegajtó és ablak mellett fekszik. Az anyuka mindenkit megnyugtatott, hogy mindkettőt zárják, így esélytelen, hogy a kicsinek baja essen. Nem mellesleg kameráik is vannak felszerelve.

Ez is érdekelhet!