Teherbeesés

6 fiú után kislányt tarthat a karjaiban

Az édesanya egy százalék esélyt sem adott annak, hogy hetedszerre lánya fog születni. A baba nemét felfedő eseményen szabályosan sokkot kapott a meglepődéstől, de az örömkönnyek sem maradtak el. Most már a karjaiban tarthatja kislányát.
2023. Március 22.
Nagycsalád 6 fiú és egy lány
Kép: Instagram / modernfarmhousefamily

Amerikában nagy hagyománya van a nemet felfedő eseménynek/partinak: valamilyen vicces formában leplezik le a születendő baba nemét. Például lufit pukkantanak ki, amiből kék vagy rózsaszínű konfettik repkednek szét, így mindenki számára világos lesz, hogy kisfiú vagy kislány születik-e.

Sarah Molitor és férje, Tim is egy nemet felfedő eseményt szerveztek, hogy kiderüljön, hetedik gyermekük fiú lesz vagy lány. Az ő esetükben különösen izgatott lehetett mindenki, hiszen tíz év alatt 6 fiú gyermekük született. A család még tavaly osztotta meg az eseményről készült videófelvételt, ami végigsöpört a világhálón, mi is megírtuk akkor, mert az édesanya reakciója meglehetősen emlékezetes lett: földre rogyott, amikor rózsaszín konfettik borították be a szobát.

„Azt gondoltam, te jó ég, lányom lesz! Nem lesz több fiam” – mondta az édesanya a Good Morning America-nak. A házaspár most elmondta, hogy nem terveztek több gyereket, így ez az utolsó lehetőségük volt arra, hogy lányuk is legyen. „Különösen annak tudatában, hogy ő lesz az utolsó gyermekünk, nagyon izgatott voltam, és már belenyugodtam abba a ténybe, hogy hét fiam lesz. Még egy százalék esélyt sem adtam annak, hogy lányunk lesz” – mondta Sarah Molitor a GMA-nak.

A terhesség alatt be kellett szerezniük egy sor dolgot, mert hiába hat gyerek, kislányos ruhák, kellékek nem álltak rendelkezésükre. Az édesanya azt is elmondta, hogy hat fiú után nehéz volt elképzelnie, hogy egy kislányt tart majd a karjaiban.

Nemrégiben közölték a hírt, hogy a baba, aki a Lucy nevet kapta, megszületett. Méghozzá hetedik gyerekként, este 7 órakor, 7 font, 7 unciával (3373 gramm).

 

forrás: goodmorningamerica.com