Teherbeesés

A Kaáli Intézet folytatja, csak máshol

Milliárdos beruházással korszerűsítik a lombikprogramot a Debreceni Egyetemen (DE), miután a klinikai központ visszavette a 2003-ban a Kaáli Intézetnek átadott meddőségi kezeléseket. A Kaáli Intézet új helyszínen működik tovább Debrecenben.
2018. Január 04.
A Kaáli Intézet folytatja, csak máshol

Az egyetem tájékoztatása szerint a lombikprogram-szolgáltatás változatlan helyen és eszközökkel várja a gyermektelenséggel küzdő párokat. Az Asszisztált Reprodukciós Centrum (ARC) a klinikai központ komplex meddőség programjába szervesen illeszkedve, az egyetem teljes laboratóriumi, képi diagnosztikai és genomikai hátterét is alkalmazva korszerű kivizsgálási és kezelési lehetőségeket nyújt – írták.

A közlemény kiemeli: az egyetem a megnövekedett igények korábbiaknál is színvonalasabb kiszolgálására 2018-ban – a már korábban megítélt kormányzati támogatás felhasználásával – 1,1 milliárd forintból javítja a tevékenység infrastrukturális és eszközös feltételeit.

Ennek köszönhetően az Asszisztált Reprodukciós Centrum az eddigieknél nagyobb területen megerősödött műszerparkkal fogja a gyermekre várók igényeit kielégíteni.

A centrum a klinikai központ kiemelt egysége, amely magas szakmai színvonalon, korszerű menedzsmenttel és az egyetemi háttérrel megerősödve, hálapénzmentesen teremti meg a legkorszerűbb meddőségi kezelések lehetőségét az észak-alföldi régió, illetve a környező országok lakosai részére – zárul az egyetem közleménye.

Debreceni Egyetem Klinikai Központ Asszisztált Reprodukciós Centrum (ARC) – Bejelentkezés:
06-52/255-31806; 52/255-818; 06-52/255-138

A Kaáli Intézet folytatja Debrecenben, csak más helyszínen

Kaáli Géza, a Kaáli-intézményrendszer alapítója szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy intézetük továbbra is folytatja a működését Debrecenben. Az intézményrendszer alapítója így nyilatkozott a Hajdú Online megyei hírportálnak: – Betegeink kérésére és az irántuk érzett elkötelezettségünk miatt döntöttünk úgy, hogy új helyen – de továbbra is Debrecen központjában – vadonatúj műszerekkel és felszereléssel, két meddőségi specialista orvossal és szakszemélyzettel továbbra is lehetőséget biztosítunk azoknak, akik nem az állami ellátást, hanem intézetünket szeretnék választani.

A Kaáli Intézet új elérhetősége:
 4032, Debrecen, Egyetem sugárút 68/B, 06-52/ 537-517, 06-52/ 537-518

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: MTI- babaszoba.hu