Teherbeesés

Ferti-Lily – A teherbeesés természetes támogatója

A hormonmentes megtermékenyülést elősegítő kehely, egy kis segítséget ad az élet legnagyobb csodájához.
2022. Március 16.

Lehet, hogy Te is éppen a teherbeeséssel próbálkozol, de az is lehet, hogy azon szerencsések közé tartozol, akik már szívük alatt hordják kisbabájukat, vagy éppen azok táborát erősíted, akik büszkén tolják a babakocsit a környező parkokban, miközben gyermekükben gyönyörködnek. Bármi legyen is a helyzet, valószínűleg mára már rájöttél, hogy a teherbeesés nem magától értetődő folyamat. Valójában az élet legnagyobb csodája. A Ferti-Lily ehhez a csodához nyújt egy kis segítséget.

A Ferti-Lily egy puha, könnyen használható kehely, amelyet az ejakuláció után a hüvelybe kell helyezni, hogy a spermiumsejtek könnyebben a méhnyakba kerülhessenek.

A Ferti-Lily egyik nagy előnye más eljárásokkal szemben, hogy az orvosok és a különböző hormonszabályozó eljárások, nem kapnak helyet a folyamatban, így csak Rád, a Párodra és Ferti-Lilyre van szükség a saját otthonod kényelmében. 

A kehely segítségével, akár háromszor annyi hímivarsejt képes a méhnyak nyálkahártyájába úszni, mint hagyományos esetben, így több spermiumnak van esélye a petesejtekbe kerülni, növelve a megtermékenyítés esélyét (Klinikai vizsgálatok eredményeiért kattints!)

Ferti-Lily - A teherbeesés természetes támogatója

Logikusan hangzik, nem? Pedig ez a megtermékenyülést elősegítő kehely, amit otthon is használhatsz, egy valódi újdonság.

Robert Stal nemcsak a Ferti-Lily megálmodója, de gyakorlati szakértő is.

Amikor a feleségével már egy éve hiába próbálkoztak, Robert elkezdett olyan megoldás után kutatni, amivel otthon könnyen növelheti a teherbeesés esélyét. Természetesen mindenféle eszköz létezik, mint az ovulációs tesztek (annak ellenőrzésére, hogy mikor vagy a legtermékenyebb nőként), táplálék-kiegészítők, relaxációs technikák, például a jóga, az akupunktúra és a mindenki által jól ismert gyertyapózban egyensúlyozgatás.

“A Ferti-Lily megtermékenyülést elősegítő kehely cégünk első terméke, mellyel a gyermekvállalási vágyukhoz kívánunk segítséget nyújtani pároknak anélkül, hogy az intimitást akadályoznánk. Remélem, hogy a Ferti-Lily kehely pozitívan járul hozzá a lehető legtöbb gyermeket tervező pár életéhez, ezáltal megkímélve őket a frusztrációktól, amikkel nekünk szembe kellett néznünk.”

Ferti-Lily - A teherbeesés természetes támogatója

Ha szeretnél még többet megtudni a Ferti-Lily-ről látogass el a weboldalunkra, a www.fertilily.hu-ra.

 

A Ferti-Lily nem csodaszer, de segítséget nyújthat az élet legnagyobb csodájához.