Teherbeesés

Jön a baba Cseh Laciéknál, júlisra várják

Az úszó és felesége hét éven át próbálkoztak, hogy gyerekük legyen. Most nagy az öröm, első gyereküket várják, aki várhatóan júliusban fog megszületni.
2022. Március 30.
Júliusra várják első gyermeküket Cseh Laciék (fotó: Nemzeti Sport)

Cseh Laci a Borsnak elárulta, hogy kislányuk lesz és júliusra várják. Az úszó felesége Dia gömbölyödő pocakkal jelent meg nemrégiben egy rendezvényen. A rendezvényen magánéletükről is beszéltek, elmondták, hogy végre szülők lesznek, nyárra várják a kisbabájukat. Már a nevét is kiválasztották a kislánynak. A pár egyébként négy gyermeket szeretne.

A Bors megkereste az úszót, aki egyelőre nem árult el további részleteket.

“Való igaz, végre szülők leszünk. Júliusban kislányunk születik majd. Már a nevét is kiválasztottuk, azt azonban egyelőre nem szeretném elárulni” – árulta el a lapnak Cseh Laci.

A 36 éves sportoló tavaly augusztusban, a tokiói olimpia után vonult vissza. Az úszó akkor úgy nyilatkozott, hogy mostantól családjára, feleségére akar koncentrálni. A gyerekvállalással kapcsolatban elmondták, akár a lombikprogrammal is megpróbálkoznának, ha más nem hoz eredményt.

“Úgy vagyunk vele, hogy mindennek meg kell adni az időt és türelmesnek kell lenni. Nem titok, hogy nagyon szeretnénk kisbabát, régóta vágyunk gyerekre, de biztos meg kell még valamit értetnünk az életben, lehet, hogy kellett ez a változás” – mondta Polgár Tünde műsorában Dia, aki ekkor kitért a lombikprogramra is. – “Azért van az orvostudomány, hogy segítse az embert. Ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás.”

Forrás: BorsOnline