Teherbeesés

Terhesen esett teherbe egy nő, egyszerre szült, de nem ikreket

A nőnek a különleges terhesség előtt három vetélése is volt, az egyikbe majdnem bele is halt. Így nagy ajándéknak tartja a két baba születését.
2022. Június 19.

A 30 éves Cara Winholdnak és férjének 2018-ban már született egy kisfia, Wyatt. Szerették volna, ha érkezik egy testvérke is a családba, de Cara háromszor is elvetélt, a harmadik vetélésnél annyi vért vesztett, hogy az élete is veszélybe került. Ez annyira traumatikus élmény volt a számára, hogy utána egyre jobban félt a teherbeeséstől. 2021 márciusában azonban mégis nagy boldogság érte, amikor az orvosa közölte vele, hogy kisbabát vár.

Amikor viszont a második vizsgálatra mentek a férjével, az orvos azt mondta, hogy nem is egy, hanem két baba érkezik. A házaspár összezavarodott, nem értették, hogy hogyan lehetséges ez, hiszen legutóbb még csak egy magzatot láttak. Az orvos elmagyarázta nekik, hogy a jelenséget szuperfetációnak hívják, a második baba egy héttel később fogant meg, mint az első.

Colson és Cayden egyszerre születtek, de nem ikrek. Mindketten jól vannak, de az édesanya elmondta, hogy a később fogant kisfiú jelenleg is négy kilóval kevesebbet nyom, egy mérettel kisebb babaruhát kell neki venni, tehát érezhető köztük az egy hetes korkülönbség

A babákról készült képeket itt nézheted meg.