Terhesség

5 tipp babára vágyóknak

Babára vágytok, de még nem kopogtat? Sok dolog segíthet a sikerhez. Mi megmutatunk ötöt!
2012. Január 09.

Segít a számolásban

Ha nem szeretnéd ország-világ előtt szétkürtölni, hogy nem jön a baba, a tervezettbaba.hu oldalon itt segítséget kaphatsz. Egy tudományos algoritmus segítségével az általad megadott testi adatok alapján előre kiszámítják, hogy mikor lesz peteérésed – így időzített együttléttel maximálisra növelheted a teherbe esés valószínűségét. Minél rendszeresebben és minél több adatot adsz magadról, annál pontosabb lesz az előrejelzés. Az oldalon ezenkívül sokféle információ, szakértői tanácsok és rengeteg barát vár, akikkel fórumokon vitathatod meg tapasztalataidat, érzéseidet.

Gabriele Grünebaum: Gyereket akarok

A legvidámabb könyv a fogamzásról. Lazán, mégis érthetően ír a fogamzáshoz szükséges testi-lelki folyamatokról, az ideális környezetről. Praktikái segítenek a gyorsabb teherbe esésben és még abban is, hogy fiú vagy lány baba foganjon.

Vince Kiadó, 3295 Ft

Minimikroszkóp

A PG/53 Fertility Tester a családtervezés és fogamzásgátlás ideális eszköze. Alkalmazása egyszerű, teljesen természetes, semmilyen kémiai vagy mechanikus beavatkozást nem igényel, és így semmilyen mellékhatása sincsen. Nyálból vagy a méhnyaknyák kenetéből mutatja ki, melyek a termékeny napok. Egyszerűen használhatod, bárhol, bármikor. Kényelmesen elfér a táskádban.

Ovulációs tesztcsík

Megjelenésükben és használatukban nagyon hasonlítanak a terhességi tesztekre. A peteérés bekövetkezése előtt 24–48 órával a női szervezetben magasra szökik az LH hormon szintje. Ez a hormon indítja be a tüszőrepedést és magát a peteérést. Az ovulációs tesztek a magas hormonszintet megmutatva jelzik előre a várható peteérést. Az ovuláció időpontját gyűjtött vizeletből lehet kimutatni.

Aviva Steiner: S.O.S. nőknek

Aviva tornája olyan gyakorlatsorozatokból áll, melyek meghozzák, rendezik a nők havi ciklusát, és könnyítenek a változókor tünetein. Sok baba köszönhette már ennek a módszernek sikeres fogantatását. Itthon és külföldön is számtalan oktató vár.

Forrás: Kismama magazin