Terhesség

A harmadik trimeszterről és az anyaságról is beszélt Iszak Eszter

Iszak Eszter és férje, Gyurta Dániel első gyermeküket várják.
2024. Július 04.
(Fotó: press.tv2.hu/TV2 via Fotocentrál)

(Fotó: press.tv2.hu/TV2 via Fotocentrál)

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Iszak Eszter és Gyurta Dániel februárban osztották meg a hírt, hogy kisbabát várnak.

A műsorvezető egy ideje már nem látható a képernyőn, és ennek kapcsán kollégái a Mokka csütörtöki adásában elmondták, hogy ennek oka az, hogy a kismama hamarosan szülni fog, és fel is hívták őt az adásban telefonon, írja a 24.hu.

„Jól vagyok, jól vagyunk, köszönjük szépen, minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek” – mesélte.

A kismamát kérdezték az új, anyai szerepköréről is, amiről elmondta, hogy ezt szerinte még nem lehet felfogni. „Nekem a barátaim is mondták, hogy megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy »uramisten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem«. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud” – árulta el Iszak Eszter, és azt is megosztotta, hogy ő például már nagyon sok könyvet elolvasott, de erről utólag mondták neki, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. „De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy elég információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent, az információkkal együtt” – tette hozzá.