Terhesség

Gyönyörben szülni

Fájdalommal szülsz magzatokat... hangzik az évezredes átok, ami beárnyékolja sok anya életét. Hiszen akkor a szüléstől félni kell?
2012. Január 12.

Aki sok szüléstörténetet olvasott, az tudja: minden szülés más. Egyik fáj, de nem az a lényege, másik is fáj, de sajnos ez a lényege. És van, amikor fáj, és az a lényeg, hogy a fájdalom erejét hasznossá teszi a nő. És végül van, amelyik nem fáj. Mégis mitől függ mindez? A pszichoprofilaxis kifejlesztése óta tudjuk, hogy nagyrészt az anya felkészültségétől, és attól, milyen lelki támaszt kap. Szentesi Szilvia filmje segítségével számtalan választ megtalálsz kérdéseidre.

A Gyönyörben szülni DVD segítségével több oldalról is megközelítheted a címben felvetett izgalmas témát. Riportfilm, gyakorlatsor és elméleti ismereteket tartalmazó oktatóanyag áll a néző rendelkezésére ahhoz, hogy maga mögött tudhassa a fájdalom szükségszerűségének elméletét és gyakorlatát, és megérkezhessen az ismeretlenből kinyíló személyes csodáknak és élményeknek.

A riportfilmben több neves szakember osztja meg tapasztalatait, meglátásait a témával kapcsolatban, és bepillantást nyerhetsz egy olyan szülés legérdekesebb pillanatiba is, amelyre a DVD szellemisége és gyakorlatai alapján készült fel az édesanya.

A DVD nyilvános bemutatója 2012 január 26.-án lesz! Cím: XIV. ker. Angol u. 44. Amennyiben szeretnél részt venni, írj egy mailt “bemutató” tárgyszóval az [email protected] címre.