Terhesség

Aranyos fotóval jelentette be Lindsay Lohan, hogy első gyermekét várja

A 36 éves színésznő Instagramon jelentette be a hírt, egy kedves fénykép kíséretében.
2023. Március 16.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan (Fotó: James Devaney/Contributor/Getty Images)

Lindsay Lohan és férje, Bader Shammas első gyermeküket várják, amit a színésznő Instagram-oldalán jelentettek be kedden. A fényképen, amit közzétett, egy aprócska fehér body látható, rajta a „Hamarosan érkezik…” felirattal. A fotó mellé a következőt írta Lohan: „Áldottak és izgatottak vagyunk!”.

 

 

A 2000-es évek ikonikus tinédzser vígjátékaiban szereplő színésznő és párja, Bader Shammas üzletember tavaly júliusban házasodtak össze.

A párnak rengeteg rajongó és híresség is gratulált a poszt alatt, köztük színészkollégái is Lohan egyik legismertebb filmjéből, a 2004-es Bajos csajokból (Mean Girls), írja a Yahoo. „Ez CSODÁLATOS HÍR!!” – kommentelte Amanda Seyfried (aki Karen Smith-t alakította a filmben) a bejegyzést. Lacey Chabert (aki a filmben Gretchen Wieners karakterét játszotta) pedig a következőt írta: „Izgatott vagyok!!!! Annyira izgalmas”.

Ha ti is éppen babát vártok, és valamilyen aranyos, humoros, vagy kreatív módon jelentenétek be a kicsi érkezését, inspirációnak nézzétek meg korábbi cikkünket, ahol mi is adtunk néhány ötletet erre!