Terhesség

Második gyermekét várja A Trónok harca sztárpárja

Kit Haringtonnak és Rose Leslie-nek két éve született meg a kisfia, aki hamarosan nagy testvér lesz.
2023. Február 07.
Kit Harington Rose Leslie
Kit Harington és Rose Leslie (Kép forrása: Jeff Kravitz/Contributor/Getty Images)

Kit Harington Jimmy Fallon talkshowjában, a The Tonight Show-ban árulta el, hogy feleségével, Rose Leslie-vel második gyermeküket várják. Fallon a kisfiáról kérdezte a színészt, aki a beszélgetés során elmondta, hogy gyermekére „élete sokkja vár, ami azt jelenti, hogy hamarosan lesz egy öccse vagy egy húga” – számolt be róla a Today.

A műsorvezető gratulált a színésznek, majd megkérdezte tőle, hogy izgatott-e vagy ideges-e a második baba érkezése miatt, amire Harington elárulta, hogy meg van rémülve. „Rettegek. Az első babával kilenc hónapon át a felhők felett sétálsz és százszorszépmezőkön táncolsz… legalábbis a férfinél így van” – mondta, és hozzátette, hogy második alkalommal „nagyon gyorsan gyakorlatias lesz az ember”.

A színész kisfiáról elmondta, hogy megpróbálják felkészíteni a testvére érkezésére, de nem biztosak abban, hogy teljesen érti-e már ezt a dolgot. „Rose pocakjára mutatunk, és azt mondjuk: »Anya babája. Anya babája.« Amire ő a saját pocakjára mutat, és azt mondja: »Az én babám«” – mesélte Harington.

A beszélgetés itt tekinthető meg:

 

Rose Leslie és Kit Harington a Trónok harca forgatásán találkoztak egymással, és egy ideig a sorozatban is egy párt alakítottak. 2018 júniusában házasodtak össze, első gyermekük pedig 2021 februárjában született meg.