Terhesség

Béranya segítségével lett anya Rebel Wilson színésznő is, így éli meg az anyává válást

Rebel Wilson a múlt héten jelentette be, hogy béranya segítségével világra jött első gyermeke, Royce Lillian.
2022. November 17.
Rebel Wilson
Béranya segítségével lett édesanya Rebel Wilson. (Kép forrása: NBC/ContributorGetty Images)

A 42 éves színésznő közösségi oldalán őszintén beszélt az eddigi tapasztalatokról, az anyaságról pedig úgy nyilatkozott, hogy „teljesen megváltoztatta az életét”, és megerősítette a rajongóknak, hogy a kislánya „elképesztő” – számolt be róla a Daily Mail Online.

„Túl vagyok az anyaság első hetén. Azt hiszem, ez teljesen megváltoztatta az életemet. Nem vagyok a legragyogóbb önmagam. Megtanultam, hogyan kell pelenkázni, hogy hogyan etessem a babát, és annyira szerencsés vagyok, hogy a csodálatos partnerem, Ramona segít” – mesélte a színésznő rajongóinak egy Instagram bejelentkezés során.

Beszélt arról is, hogy van egy nagyszerű dadusa, akit barátja, James Corden ajánlott neki.

„Köszönjük a szeretetet, amit Royce babának adtok, ő elképesztő, egy kis apróság. Csodálatos, egészséges és fantasztikus. Egy igazán nyugodt baba” – tette hozzá Wilson.

Amikor bejelentette babája születését, a színésznő elmondta azt is, hogy mennyire hálás a béranyának.

„El sem tudom mondani, mennyire szeretem, ő egy gyönyörű csoda! Örökké hálás vagyok mindenkinek, aki segített ebben, (tudjátok, kik vagytok), évek óta készültünk… de különösen szeretném megköszönni a csodálatos béranyának, aki olyan méltósággal és gondoskodással hordta ki és szülte meg őt.” Wilson hozzátette: „Köszönöm, hogy segítettél családot alapítanom, ez egy csodálatos ajándék. A legjobb ajándék!”.

„Készen állok arra, hogy megadjam a kis Roycie-nak az elképzelhető összes szeretetet. Gyorsan tanulok… hatalmas tisztelet minden Anyának! Büszke vagyok, hogy a klubbotokban lehetek.”

Forrás: dailymail.co.uk

Nyitókép forrása: NBC/ContributorGetty Images