Terhesség

A legnagyobb ajándékot adta egy anya a lányának: egy babát

A nagymama vállalta a béranyaságot, miután lánya egy súlyos gyerekkori betegség miatt nem tudta kihordani a babáját.
2022. November 18.
baba születése
(A kép illusztráció. Nyitókép forrása: Getty Images)

Alice Hohenhaus kisgyermekként leukémiával küzdött, és a sugárkezelés következtében hegszövet keletkezett nála, ezért nem tudott természetes úton teherbe esni. 20 éves korában volt az első IVF kezelése. 23 évesen teherbe esett, de sajnos a 15. héten elvesztette a babát. A történtek után súlyos vérzéssel küzdött, és azt tanácsolták neki, hogy próbálkozzon béranyával, mert az életét kockáztatná azzal, ha ő akarná kihordani a babáját, írja a Pregnant Life.

Alice anyukája, Theresa Hohenhaus úgy döntött, hogy felajánlja a segítségét a lányának, és megpróbálja ő kihordani a babát. Miután 5 gyermeket hozott a világra és 50 gyermek nevelőszülője, ezt érezte helyesnek. Alice először nem akarta elfogadni a segítséget, de Theresa ragaszkodott hozzá, ezért megpróbálták.

Theresa azonnal tudta, hogy terhes, mert rögtön reggeli rosszullétet tapasztalt, ahogy saját korábbi terhességei során is.

A terhesség ideje alatt Alice minden időpontra és ultrahangra elkísérte Theresat, és próbálta a várandósságot a lehető legjobban átélni. Kisfia, Parker végül a vártnál 2 héttel korábban, június 2-án született meg.

Alice-nek van még egy beültetésre váró embriója, Theresa pedig felajánlotta neki, hogy kihordja Parker testvérét, ha elérkezik az ideje.

Forrás: pregnantlife.net