Terhesség

Ennél meglepőbben senki sem tudatta a nagyszülőkkel, hogy unokájuk született

Reakciójukat pedig videóra vették, és most te is megnézheted!
2022. December 07.
Meglepett család

A legtöbb nagyszülő hónapokig készül az új szerepre, a történet főszereplője, Victoria azonban mindössze pár másodpercet adott a saját és a barátja szüleinek arra, hogy tudatosodjon bennük, unokájuk született: eltitkolta előlük a terhességét, és csak a babával állított haza, a két család reakcióját pedig videóra vette és megosztotta a TikTokon.

Derült égből nagyszülőség

Victoria és az újdonsült apuka már a várandósság elején kiötlötték ezt a meglepetést, ezért egy szót sem szóltak a családtagoknak sem a babavárásról, sem a szülésről. Teljesen érthető, hogy az emberek nagy része nem érti, miért kellett így csőbe húzni a szeretteiket, amire Victoria válaszolt is.

„Bő ingekben és laza kapucnis pulcsikban jártam, de sosem kerültem a családomat” – idézte fel a kezdeti időszakot, amikor rejtegette, hogy terhes, majd hozzátette, hogy a vége felé egész más okok miatt távolabb került a szeretteitől. Miután a kicsi megszületett, felkeresték őket és „Meglepetés!” felkiáltással bemutatta az unokát.

@canadiangirl_2

we kept our baby a secret from family and surprised them with a baby. #secretbaby #surprisebaby #secretpregnancyreveal #babyboy #Shoppers60 #alberta #tiktokbaby

♬ original sound - Victoria-Canadian mama

Sokak szerint jól tették

A videókat nézve jól látszik, hogy csap át a meglepődés határtalan örömbe a nagyszülőknél a látogatás során, vagyis Victoria esetében nem lett rossz vége a tréfának. „Mindenkit sikerült meglepnünk és boldoggá tennünk Tyron bemutatásával, senki nem haragudott meg ránk, sőt, kifejezetten értékelték, hogy így tudattuk velük az örömhírt” – fejtegette a titkolózó anyuka.

A kommentelők sem tartották magukban a véleményüket: a legtöbbjük szerint jól tették, hogy megvalósították az ötletüket, ha ezt tartották helyesnek. „Az én szüleim biztos nem így reagáltak volna, ezért én soha nem tehetnék ilyet, de a te családodat te ismered. Ha tudtad, hogy jól fog elsülni, szerintem is jó döntés volt” – részletezte egy másik hozzászóló.

@canadiangirl_2

When you keep your baby a secret and surprise his grandma the day after he's born #surprise #surprisebaby #tiktokbaby #Shoppers60 #alberta #babyboy #secretbaby

♬ you are my sunshine - christina perri

(Fotó: Getty Images)