Terhesség

Nem tudta, hogy terhes, nyaralás alatt szült a tehetségkutatóban feltűnt nő

Édesanyaként térhetett haza a nyaralásról az énekesnő, aki azt hitte, hogy csak felszedett pár kilót. A baba egészséges!
2022. Október 05.
Kismama fürdőruhában a tengerparton
Nem tudta, hogy terhes, nyaralás alatt szült a fiatal lány

Sokan képtelenségnek tartják, hogy egy nő nem veszi észre, hogy babát vár és csak a vajúdás alatt derül ki számára, hogy anya lesz, pedig meglepően sokszor hallhatunk erre példát. Ugyanez történt olaszországi nyaralása alatt Manoela Fortunaval is, akinek nevét a The Voice tehetségkutató brazil változatából jó páran ismerik.

A 28 éves énekesnő egy dél-olasz kisvárosban, Vibo Valentiaban szeretett volna pár napra kikapcsolódni, a dolgok azonban egészen másképp alakultak, mint ahogy azt eltervezte. Nem sokkal az érkezését követően egyre erősödő hasi görcsök kínozták, amiket fájdalomcsillapító gyógyszerekkel próbált enyhíteni, sikertelenül.

A barátai akkor kezdtek komolyan aggódni érte, amikor a fürdőszoba padlóján találtak rá, ahol szinte mozdulni sem bírt a fájdalomtól. Először mindannyian egy súlyosabb vesegörcsre gyanakodtak, ám amikor a lány vérezni kezdett, habozás nélkül kórházba siettek. Az orvosok azonnal keresni kezdték az elviselhetetlen fájdalom okát, amit hamar meg is találtak, majd tudatták Manoelaval, hogy hamarosan életet ad első gyermekének. A nő nem akart hinni a fülének. Az orvosoknak is elmondta, hogy nem tudta, hogy terhes, de ők az első vizsgálatok után szerencsére megnyugtatták, hogy minden rendben van a kicsivel.

A szülése nagyon gyorsan és gond nélkül zajlott, a meglepetésként született kislány pedig az Esperanza, azaz Remény nevet kapta. Igaz, a fiatal anyuka egy pillanatra elbizonytalanodott és az őt segítő szülésznők, Antonella és Rita után akarta elnevezni a babáját, de aztán meggondolta magát.

„Mindannyian sokkot kaptunk” – nyilatkozott a Tgcom24 olasz hírcsatornának Gaetano Caracciolo, az énekesnő egyik barátja. „A baba jól van és csodaszép. Manoelanak egyáltalán nem volt nagy a hasa a várandósság alatt, mindannyian azt hittük, hogy csak felszedett pár kilót” – folytatta a fiú, aki a többi nyaralótársával szerezte be az első babaruhákat. Az újszülött apukáját rögtön értesítették, ő pedig azonnal repülőre szállt, hogy megismerhesse a kislányát.

(Fotó: Getty Images)